TAG Heuer smartwatch heeft de looks van luxe Zwitsers horloge

TAG Heuer presenteerde 9 november in New York de eerste drie van haar smartwatches, waarvan de eerste serie in een oplage van 1000 stuks worden uitgebracht.

Voor Tag Heuer, met 150 historie in luxe Zwitserse uurwerken, blijft ook bij de ontwikkeling van een SmartWatch het ontwerp van het grootste belang. Dit heeft geresulteerd in een krachtig ontwerp met goed uitgewerkte details. De slimme technologie ‘insite’ is verwerkt in een 46 mm kast van een licht soort (graad 2) titanium, afgesloten met saffierglas. Met een diepte van 12,8 mm behoort de TAG Heuer smartwatch tot een van de robuustere in zijn soort, maar met een gewicht van slechts 52 gram is dat geen enkel probleem. De Connected wordt geleverd met een zwarte rubberen band, die kan worden verwisseld met los verkrijgbare banden in zes verschillende kleuren. (Rood, blauw, wit, oranje, groen en geel.)

SAR8A80.FT6061_2015_HD_-_ORANGE_STRAP,_BLACK_BACKGROUND_-_DIAL_ON_LOW_DEF

De eerste serie Tag Heuer smartwatches is leverbaar in zwart, donderblauw en wit en omvat drie modellen in één: Een ‘Chronograaf’, de klassieke 3-wijzer indicatie en een GMT. De slimme wijzerplaat zorgt met schaduw en lichteffecten voor een zo natuurgetrouw mogelijke wijzerplaat. De vensters van de ‘chronograaf’ zijn geplaatst op 6, 9 en 12 uur. Door een van de vensters aan te raken opent de app op volledige schermgrootte. Omdat de TAG Heuer Connected bovenal een horloge is blijven de digitale wijzers en indexen ook zichtbaar wanneer de smartwatch overschakelt naar de energiebesparende modus.

Tag Heuer Smartwatch

De TAG Heuer Connected verbindt zich met de Intel Atom-processor Z34XX. Het 360 ??x 360 LCD-beeldscherm heeft een pixeldichtheid van 240ppi. De Connected is ontworpen voor Android Wear waarvoor via de Google Play Store ruim 4000 geschikte apps te vinden zijn. De Connected is ook iOS compatible. De batterij van het horloge gaat minimaal 25 uur meer, zodat je de hele dag verzekerd bent van genoeg power om via de pols verbonden te zijn met de wereld.

Prijs € 1.350
Meer informatie: Tagheuerconnected.com

Tag Heuer Connected Smarthorloge