Bomberg Bolt 68 horloge is een spetter van een chronograaf

Waarom bescheiden zijn als je ook kunt spetteren? Het uiterlijk van de Bomberg Bolt 68 automatische chronografen is in één woord kleurrijk. De creatief vormgegeven wijzerplaat en de verschillende, opvallend gekleurde leren banden doen daar niet voor onder.

Na de 1968 collectie introduceerde Bomberg in 2014 de Bolt 68 collectie. Het jonge merk (2012) maakt zich sterk met horloges waarin techniek en ‘thinking outside the box’ samenkomen. De naam Bolt 68 verwijst naar wat de makers één van de belangrijkste jaren van de 20e eeuw vinden. 1968 heeft de geschiedenis gekleurd:  De Apollo 8 werd gelanceerd, de  Vietnam oorlog woedde, het is het jaar waarin Martin Luther King  werd vermoord en Andy Warhol werd neergeschoten. Bolt is de toevoeging die staat voor het lef die de collectie en de dragers van Bomberg horloges uitstralen.

Bomberg 68 Bold chronograaf

De BOLT 68 automatische chronograaf is een spektakel tussen Zwitserse precisie en kleurrijk design. De kast van 47 mm met tachymeter in het bezel is uitgevoerd in roestvrij staal. Er kan ook gekozen worden voor een zwarte PVD afwerking. Even kleurrijk als opvallend zijn de grote Arabische cijfers en de breedte van uur- en minutenwijzer. Bijna verscholen tussen de chrono functies op 3 en 9 uur zit op 12 uur een datumvenster. De Bolt 68 Automatische Chronograaf heeft als hart de Concepto 99001 – 13 ¼  en heeft een gangreserve van 48 uur. Het horloge is waterbestendig tot 10 atm.

BOMBERG_BOLT-68_chronograaf

Natuurlijk zijn ook de nieuwste  modellen uit de Bolt 68 serie uitgerust met het door Bomberg gepatenteerde bajonetsysteem, waarmee het uurwerk houdende deel van het horloge met een klik om te vormen is tot hip zakhorloge. Een medaillon en ketting voor het pendant systeem (op 12 uur) worden bijgeleverd.

Prijs: vanaf € 3.995
Meer informatie: Bomberg.ch