Swatch Irony Xlite van aluminium en kunststof

Swatch introduceert een nieuwe en lichte Irony collectie, met horloges die uit twee verschillende materialen zijn opgebouwd. De kast is een samensmelting van glad aluminium en fel gekleurd kunststof wat zorgt voor ultra-lichtgewicht comfort. Er zijn twaalf nieuwe Swatch horloges in de Irony Xlite collectie.

Swatch-Irony-Xlite-Go-Run2De Xlite heeft een quartz uurwerk. Voor de Irony XLite Big versie met datum is dat kaliber 805.112, voor het exemplaar met dag/datum is een kaliber 805.122 gebruikt. Beide modellen hebben een horlogekast van 41 mm.
De Irony Xlite Chrono-versie zonder datum bezit een kaliber 521.322, en in de versie met datum huist kaliber 521.332 . De chronografen zijn uiteraard groter dan de andere modellen en meten 45 mm. Alle modellen hebben een siliconen band.

Irony Big XLite Standard; 2015 SpringSummer; 1502 Irony Big XLiteDe Xlite is strak en sportief, hoewel zwemmen en lange wandelingen in de regen niet worden aangeraden, want het horloge heeft slechts een waterdichtheid van 30 meter. Dat betekent dat het spatwaterdicht is, maar niet geschikt om langdurig in water te worden ondergedompeld. De modellen uit de Irony XLite collectie combineren modern design met energieke kleuren en zijn verkrijgbaar vanaf 15 februari. Het zijn de eerste van een reeks nieuwe, lichte modellen in de XLite collectie.

Adviesverkoopprijzen van € 90,- tot € 140,-

Kijk voor meer informatie op www.swatch.nl

FEEL STRONG