Special Edition: Breitling Chronomat 44 Blacksteel

Kort na de release van de gele Seawolf komt Breitling opnieuw met een opvallend horloge met een zeer sportieve gele wijzerplaat. De uitzonderlijke chronograaf is een limited edition en is uitgevoerd met stalen kast en de  beproefde en betrouwbare Breitling stevigheid en high-performance Breitling Manufacture uurwerk.

chronomat-44-blacksteel-special-edition

Breitling laat zich met een stoer en robuust uiterlijk van een mannelijke kant zien. De satijn-geborstelde stalen kast en het bezel hebben een op een zwarte koolstof gebaseerde high-resistentie behandeling ondergaan. Dit zorgt niet alleen voor een zeer sterke laag, maar ook voor een sterk contrast met de wijzerplaat met zwarte tellers en rode wijzers. Ondanks de sterke aanwezigheid gele wijzerplaat is ‘black leading’. Door het transparante kastdeksel is het zwarte oscillerende gewicht zichtbaar en de rubber TwinPro band heeft een gele binnenzijde maar zwarte buitenkant.

Chronomat 44 Blacksteel Special Edition

Chronomat 44 Blacksteel Special Edition

asset-version-1d15fbee4b-chronomat-44-blacksteel-6

Chronomat 44 Blacksteel Special Edition

De Breitling Chronomat 44 Blacksteel Special Edition heeft een robuuste behuizing die waterbestendig is tot 200 m. De unidirectionele draaibare ring met zwarte rubber ingelegde cijfers is uitgerust met vier gepolijste rider tabs die dienen als meetinstrument. De wijzerplaat zorgt voor een optimale leesbaarheid dankzij de grote-luminescente laag op de indexen wijzers. De Chronomat 44 Blacksteel r wordt aangedreven door het  COSC gecertificeerde Breitling manufacture kaliber 01. Deze heeft maar liefst een frequentie van 28.800 tikken per uur, 47 juwelen en genereerd een gangreserve van 70 uur.

Prijs: € 8.900
Meer informatie: Breitling.com