Ohlala… Ice-Watch Loulou gaat voor rode verleiding

Ice-watch LouLou… Dat klinkt als Ohlala, en zo heeft Ice-watch het ook bedoelt. De campagne zet in op pure verleiding voor om de pols en dat niet alleen, de vrouw die valt voor de Loulou Ice-watch straalt verleiding uit.

ice-loulou-white-rose-gold

Het ontwerp van de Ice-watch Loulou is gebaseerd op de bekende rode schoenzolen van de Louboutin-schoenen. Net als de hooggehakte verleiding van het schoenmerk hebben de Loulou horloge als overeenkomst de kleur rood. De ‘zool’ van de horlogeband, de binnenkant van de band, heeft een verleidelijke kleur rood.ice-watch-loulou-gold-glitter-1

Sinds 1992 is de rode zool dé handtekening voor de Louboutin schoen en daar gaan mooie verhalen de ronde over. Zo ontstond het eerste model doordat  Christian Louboutin de zool had bewerkt met rode nagellak. Het model ontstond nadat hij een eerste zool rood had geverfd met nagellak. De ontwerper was gek op de extravagantie uit het nachtleven en zette in de jaren negentig de stiletto van meer dan 12 cm weer op de kaart met als doel het been te accentueren. En deze hoge verleiding, in combinatie met het rood van de zool, zo was het idee, zou op een man net zo werken als een rode lap op een stier.

ice-watch-loulou-bahamas

Verleiding alom dus, en dat is ook het idee van de Ice-watch Loulou. De quartzhorloges hebben een kast van 38 mm, die is geplaatst in een brede siliconen polsband. De band is er in in zwart en wit en diverse frisse kleuren. De wijzerplaat met enkele indexen heeft bij de meeste modellen dezelfde kleur als de band, wat de horloges, ondanks de vrouwelijke verleiding unisex maakt. Met uitzondering dan misschien van de sparkling zwarte en ‘gouden’ uitvoering, al zou je dit kunnen zien als extra ode aan Louboutin. De horloges zijn spatwaterdicht.

Prijs: € 99
Meer informatie: Ice-watch.com