Goed bij de tijd met de Ice-Watch City ‘Milanese band’

Bij een zeer platte horloge hoort een ultradunne band. En precies zo is het vormgegeven in de Ice-watch City, die met de Milanese horlogeband voortaan soepel, dun en verfijnd gekleed gaat. De sober gevlochten metalen horlogeband sluit perfect om de pols én vormt een passende eenheid met de tijdloze stadse sfeer die de City wil uitstralen.

ice-watch-malinse-nachtblauw
De unixex quatzhorlges Ice-watch City Malinese zijn verkrijgbaar in twee maten. Het leuke is dat de band snel kan worden aangepast. De horlogeband, die is verlengd met een zachte metalen plak, kan worden bevestigd, aangespannen en losgemaakt met één vinger. Het geheim? Een innovatieve sluiting die gebruikmaakt van de aantrekkingskracht van roestvrij staal. Zonder lus, weerhaak of passanten past de City, maat Small (36 tot 38,5 mm) en maat Medium (41 tot 43 mm), rond elke pols met simpelweg één klik.

city-milanese-group
De uitstraling geeft het horloge meerdere gezichten zodat de City Milanese ’s ochtends op kantoor met stijl worden gedragen onder een kostuum, maar ook ’s avonds op een diner in de stad. En om het nog veelzijdiger te maken zijn er 10 modellen uitgebracht: 5 zilverkleurige en de kleuren goud, roségoud, zwart en nachtblauw. Elke City Milanese is verkrijgbaar in een matte of een glanzende versie. Behalve de zilveren modellen, die alleen glanzend te verkrijgen zijn.

Prijs € 169
Meer informatie: www.ice-watch.com