2017 Alpina Startimer Pilot Quartz GMT maakt voor Alpina het jaar van het pilotenhorloge

Alpina Startimer Pilot Quartz GMT

Alpina Startimer Pilot Quartz GMT , Ref. AL-247BBG4S6

2017 is voor Alpina het jaar van de Startimer. In navolging van de Startimer Pilot Automatic, die gelanceerd werd tijdens Baselworld, air racer, Mike Goulian als nieuwe ambassadeur en de samenwerking als Official Time Keeper voor Team Goulian in de Red Bull Air Race World Championships, lijkt het huis het pilotenhorloge als absoluut brandpunt gemaakt te hebben.

Alpina 3.

Alpina Startimer Pilot Quartz GMT, ref. AL-247BR4FBS6

Sterke punten van de Alpina Startimer Pilot Quartz GMT, naast dat de quartz horloges – kaliber AL-247- in een aantrekkelijke prijsklasse vallen, is de zeer herkenbare ‘code’ die het label hanteert voor de Startimer en zijn goede afleesbaarheid. Hiertoe horen onderen andere de lichtgevende, oversized Arabische indexen, het sterke kleurcontrast, en de rode-witte GMT wijzer. De zwarte uren- en minutenwijzers zijn hand gepolijst. De GMT complicatie (het instellen van een tweede tijdzone) laat zich via de kroon makkelijk bedienen. Wanneer de kroon één deel wordt uitgetrokken wordt de thuis-tijd opgevraagd, door de kroon met de kroon mee te draaien wordt de GMT wijzer bediend. Tegen de klok in wordt de datum ingesteld. Door de kroon een tweede stap uit te trekken kunnen de wijzers ingesteld worden op de lokale tijd.

Alpina Startimer Pilot Quartz GMT

Alpina Startimer Pilot Quartz GMT, ref. AL-247B4S6

De comfortabele 42 mm stalen kast met zwart PVD maakt het horloge een prettige draagbaar horloge voor elke dag. De 2017 Alpina Startimer Pilot Quartz GMT komt uit in drie modellen. De horloges worden geleverd op een nylon band, leverbaar in verschillende kleuren. Het kastdeksel heeft een speciale gravure en de kast zelf heeft waterbestendigheid tot 100 meter.

Prijs: € 550
Meer informatie: Alpinawatches.com