Kleinste Skagen T-Bar Hybrid Smartwatch tot nu toe

Lifestyle-merk Skagen breidt zijn Hybrid Smartwatch portfolio uit met de kleinste wearable tot nu toe. Het model is speciaal ontworpen voor vrouwen. Skagen’s nieuwe Signatur T-Bar Hybrid Smartwatch is verkrijgbaar in vier kleurcombinaties, waaronder bandjes in stainless steel en roségoud.

Skagen, onderdeel van Fossil Group, werd in 1989 opgericht en ontleent niet alleen haar naam aan de Deense kuststad, maar liet zich ook inspireren door de minimalistische mindset en warme cultuur. Het label maakt horloges, wearables, sieraden en lederwaren volgens het principe: ‘Good design for better living’, en volgt het design principe ‘Less is more’.Als merk met sterke wortels in de Deense design-principes combineert Skagen eenvoudig design met moderne innovatie. Sinds de lancering van de eerste hybrid smartwatch-collectie, heeft Skagen voortdurend geprobeerd wearables te creëren die ook écht prettig en stijlvol draagbaar zijn. De hybrid smartwatches van het merk beschikken dan ook over balans tussen vorm en functie – modern en minimalistisch – en een versimpelde technologie die het leven van de drager niet ingewikkelder maakt. De technologie wordt naadloos en nagenoeg onzichtbaar in een klassiek, maar modern horloge verpakt. Met als resultaat een vrouwelijke en draagbare wearable.

Skagen T-Bar hybride

Enkele van de slimme functionaliteiten zijn; discrete, door de gebruiker in te stellen bel-, sms- en e-mailnotificaties, een batterij die niet opgeladen hoeft te worden, automatische tijdinstelling, een activiteits-, slaap- en bewegingsdoel-tracking en bedieningsopties voor je smartphone. De Signatur T-Bar hybrid smartwatch is te koppelen aan de onlangs bijgewerkte Skagen-app, die werkt met iOS en Android. Gebruikers kunnen hiermee verbeterde notificaties, direct op hun horloge ontvangen. Er is ruimte voor tot zes contacten en zes apps op de wijzerplaat om notificaties aan te geven.

Als onderdeel van Skagen’s belofte, ‘good design for better living’, wordt de app continu bijgewerkt met nieuwe functionaliteiten afgestemd op klantfeedback. Met elke update komen er nieuwe mogelijkheden bij.

Prijs: € 199
Meer informatie: Skagen.com