Ice-Watch unisex quartz horloge City Tanner geeft kleur aan de zomer

De zomer is bij uitstek een seizoen om kleur te bekennen en Ice-Watch sluit daar met de in juni gelanceerde collectie City Tanner helemaal op aan. De serie unisex quartz horloges omvat 22 verschillende modellen en er is keus uit 8 verschillende keuren voor de band. Een tweede (of derde, of vierde, het ligt er maar net aan hoe kleurrijk je de zomer wilt maken) lederen band is los verkrijgbaar. De Ice-Watch City Tanner is leverbaar in 2 maten; 11 stuks met een kast van 36 mm en even zoveel in een forser model van 41 mm.Ice watch CITY-tanner-group-1

Ice Watch CITY-tanner-group-2

De City Tanner heeft zijn naam te danken aan de stadse, tikkie vintage, no-nonsense uitstraling die gekoppeld is aan een lederen band. De eenvoudige, maar uitgekiende vormgeving van de Ice-Watch City Tanner oogt zowel stoer als elegant. De gladde lederen band vormt een mooi geheel met de platte, ronde wijzerplaat waardoor een minimalistische, beetje ‘old school’ look ontstaat. Wat het weer trendy maakt zijn de vele kleurcombinaties.

Ice Watch City Tanner groen

De kleurvariatie zit hem niet alleen in de less is more wijzerplaat, maar ook in het bezel. Deze is er in ‘rosé’, ‘zilver’ en zwart. De kracht van kleur spreekt nog meer wanneer je ontdekt dat diezelfde kleurencombinaties de City Tanner een compleet andere look & feel kunnen geven; blauw, grijs en bruin ogen zakelijk,  zwart, wit en ‘zilver’ elegant, roze glossy en groen en rood maken de Hollandse zomertijd meer ‘spicy’.

Prijs: € 129
Meer informatie: Ice-watch.com