Sky Blue herenhorloges van Guess Watches

Bij Guess, van oorsprong een denim merk, heeft de kleur blauw altijd in het DNA gezeten. Guess Watches vertaalt dit blauwe DNA naar stoere en opvallende herenhorloges in de nieuwe Sky Blue collectie.

GUESS_Watches-Blue Sky herenhorloges 2016-01

De horloges binnen de Sky Blue collectie vallen op door de combinatie van een grote kast, het gebruik van een in het oog springende wijzerplaat, en opvallende kleurencombinaties. De kenmerkende Guess kleuren hemelsblauw en chocoladebruin worden in deze stoere collectie op opvallende wijze met elkaar gecombineerd. Deze look wordt aangevuld door in het design te kiezen voor een bruin lederen band met krokodillen textuur.
GUESS_Watches Sky blue herenhorloges-2016-W0658G8-Prijs_189euro en W00674G5 249 euro

 

De serie komt uit met verschillende modellen met een trendy en gelijktijdig vintage vibe. Opvallend in de serie is de keus voor oversized kasten. (Model W0658G8-€ 189) heeft een klassieke uitstraling met centraal geplaatste blauwe uur- en minutenwijzers op een donkere wijzerplaat. De overige modellen hebben chronograaf functionaliteiten en daarmee een meer stoere uitstraling. Bij model Blue Streak W06773G1 (€ 249) is daarbij een donker bezel gecombineerd met een lichtblauwe wijzerplaat, terwijl bij de WW0674FMSWC, lichtblauwe indexen, wijzers en chronograaf-vensters gecombineerd zijn met een donker bezel en een donkerbruine wijzerplaat. De wijzerplaten van de chronografen zijn geaccentueerd met een ‘Clou de Paris-patroon’.

Wil je het toch anders? Dat kan. De modellen zijn leverbaar in wisselende kleurschakeringen. Wat blijft is een hoofdrol voor bruin en Sky Blue.

Prijs vanaf €189 tot €249
Meer informatie: Guesswatches.com