Zomerse glans van metallix in Swatch Metallix collectie

De Swatch watch designers laten met de zomerse Metallix collectie zien dat subtiel stralen het credo is dit seizoen.  De Swatch Metallix serie bestaande uit 17 dameshorloges en 6 unisex modellen. De quartz horloges hebben, afhankelijk van het ontwerp, een kunststof of metalen kast. Alle horloges zorgen met hun glanzende en metallix elementen voor een steeds wisselend kleurenspel tijdens het dragen.

New Gent; 2016 Summer; 1603 Metallix

Op model  Golden Juwel ( SUBK159 € 70) met goudkleurige band en dito wijzerplaat na, hebben alle horloges in Swatch Metallix collectie een ronde kast. In de collectie overheerst een zonnige gouden gloed. Soms subtiel, zoals bij model Passe Partout ( SUOB132 € 70) waarbij de goudgeel gekleurde wijzers top een metallix zilveren wijzerplaat zijn geplaatst. De zwarte kast en band van dit model zijn, net als bij de meeste Swatch modellen van kunststof.

Skin Standard; 2016 Summer; 1603 Metallix

Hier en daar zijn felle kleuren in de collectie verwerkt, zoals fuchsia, aqua, groen en in een enkel model zien we een ‘verdwaalde’ kleur blauw, als kleur voor de wijzerplaat. In de collectie ook 6 modellen met stalen kast en band, zoals de ‘new classic’ aandoende Twin Blue, zilverkleurig met blauwe wijzerplaat en Twin Pink, goudkleurig met een fuchsia wijzerplaat. (€90). Wat alle modellen gemeen hebben is een subtiele zonnige glans in combinatie met zomerse speelsheid.Skin Standard Plus; 2016 Summer; 1603 Metallix

 

Prijzen van € 50 tot € 125
Meer informatie en foto’s van alle modellen: Swatch.com