Raw collectie van Christian Paul is minimalisme op zijn best

De nieuwe Raw collectie van Christian Paul bestaat uit 6 unisex modellen met een minimalistisch design. Naast de Raw collectie is er een Christian Paul Marble, Grid, Luxe en Mesh collectie.

Het principe van de collecties blinkt, net als het design van de horloges, uit in eenvoud. Alle modellen hebben een rond bezel van 43 mm en een quartz uurwerk. Uitzondering hierop is de serie Grid. De modellen uit deze serie zijn herkenbaar aan een opvallende wijzerplaat met een ruitmotief en een 35 mm kast. Wat weer overeenkomst is, is dat alle modellen 3 centraal geplaatste wijzers hebben en de uren worden aangeduid met Romeinse indexen.

3-horloges-01-a

Christian Paul is een Australische designer met een passie voor hoogwaardige unisex horloges die uitblinken in betaalbaarheid en eenvoud, maar zich gelijktijdig onderscheiden door veelzijdigheid. Christian Paul doet dit met tijdloze, functionele en minimalistische ontwerp die zich makkelijk laten aanpassen aan de stemming van de drager. Het totale concept straalt een doordachte vorm van eenvoud uit.christian-paul-raw-collecttion-blackOok de toegevoegde Raw collectie is minimalisme op haar best. Eenvoud moet echter niet verward worden met eenheidsworst want dankzij een keur aan makkelijk verwisselbare bandjes kan er in een handomdraai een uniek horloge naar eigen smaak worden samengesteld.

Prijs: €  179
Meer informatie: Christianpaul.com