Naar buiten met stoer Ice-Watch Canvas horloge

Ice-Canvas heeft genoeg van al dat binnen zitten en luidt het buitenseizoen in met de Ice-Watch Canvas. Vier modellen in subtiele en toch opvallende kleuren – zwart, bruin, kaki en groen – met een stoere canvas band. Die kan wel tegen een stootje.

Ice-Watch-Canvas-horloge-04-CA.BG.RG.U.CDe nieuwe Ice-Watch Canvas combineert de robuustheid van een stalen kast met een originele band, uitgevoerd in supersterk canvas. De sierstiksels op de band zorgen voor de finishing touch. Pas wel op: het horloge is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen dus er zou wat onenigheid kunnen ontstaan over wie het vandaag om mag.

Ice-Watch-Canvas-horloge-01-CA.BK.RG.U.CBinnen in de stalen kast tikt een Miyota 2035 quartz uurwerk dat de drie wijzers voor uren, minuten en seconden aandrijft. Het horloge is tot 10 ATM (100 meter) waterdicht, dus je bent er zeker van, dat als je in de ‘jungle’ in een moeras loopt, je de tijd gewoon nog kunt blijven aflezen. Natuurlijk komt het horloge met een garantie van 2 jaar, net als alle Ice-Watches en de prijs is bescheiden: € 139

Kijk voor meer informatie op www.ice-watch.com

Ice-Watch-Canvas-horloge-03-CA.KA.RG.U.C