Meistersinger Adhaesio horloge: één wijzer, twee tijden

Meistersinger presenteert dit jaar de Adhaesio, een uurwerk met tweede tijdszone. Dit doen ze echter zonder af te stappen van hun unieke kenmerk: de enkele wijzer.

MeisterSinger-AD908_blue_MID_RES_300DPIHet Duitse Meistersinger staat voor de waardevolle dingen in het leven, dingen waar je de tijd voor neemt. Geen minuten en seconden dus om je bij te haasten, maar genieten van de langzame gang van een enkele uurwijzer die in vierentwintig uur zijn ronde over de wijzerplaat maakt. De tijd is af te lezen op vijf minuten nauwkeurig. En dat is genoeg.

MeisterSinger-AD903_ivory_MID_RES_300DPIDe nieuwe Meistersinger Adhaesio laat naast deze trage tijd ook een tweede tijdszone zien, zodat de drager op reis ook weet hoe laat het thuis is, of thuis weet hoe laat het daar is waar de mensen wonen die belangrijk voor hem zijn. Een rood merkteken boven het Meistersinger-logo geeft op een aparte binnenring de tweede tijdszone aan. Een tweede ring daaromheen geeft bovendien nog eens de datum aan. Er is dus geen tweede wijzer nodig voor de tweede tijd, waardoor het concept van de eenwijzerige horloges niet wordt losgelaten.

MeisterSinger_Adhaesio_01_180x130De Meistersinger Adhaesio wordt aangedreven door een ETA 2893-2 automatisch uurwerk. De stalen kast meet 43 millimeter en is slechts 10 millimeter dik. Alle functies van het uurwerk kunnen eenvoudig met de kroon worden verzet. Het horloge komt in vier versies: zwart, wit, ivoor en het speciale Meistersinger blauw met zonnestraalmotief.

Prijs: € 2.398,-

MeisterSinger_Adaesio_02_180x130Kijk voor meer informatie op: www.meistersinger.net