GC stijlvol de zomer in met nieuw LadyChic Turquoise Python horloge

Weet je nog niet wat de zomertrends zijn? De meeste designers hebben hun inspiratie uit het dierenrijk gehaald. Ook GC van Guess kiest voor uitgesproken kleuren en een python print. Dat waren altijd al kenmerken van Gc’s mode erfgoed en nog altijd creëert het merk nieuwe opvallende designs voortbouwend op de nieuwste kleur trends. Dit jaar presenteert Gc wederom een exotisch uurwerk: de Gc LadyChic Turquoise Python. Hét horloge om in 2015 een duidelijk style statement te maken.

De  mooie tekening van de slangenhuid wordt bij dit model gecombineerd met warme aardetinten en weelderig roségoud. De zuivere ronde vorm van de PVD roségouden kast biedt een perfect kader voor de gladde ring met een verfijnde python zeefdruk. De delicate parelmoeren wijzerplaat is afgewerkt met een matte, satijnen gepolijst schubpatroon.

GC-Python_Y10002L1-vanaf_eur250De grote Romeinse nummering en de bekende Gc T-bar bevestiging geven dit horloge een dynamische en moderne uitstraling, zonder het vrouwelijke karakter te verliezen. De zacht kalfslederen band met python structuur zit soepel om de pols. Het LadyChic model is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Een uiterst vrouwelijk model met een kleine 25mm kast, een model met 32mm kast en een uitvoering met dag- en datumvermelding op twee subdials in een 36,5mm kast.

Gc wil met zijn ‘Smart Luxury’horloges kwalitatief goede, Swiss Made uurwerken combineren met een luxe uiterlijk, tegen toegankelijke prijzen. Dat is bij deze LadyChic Python gelukt, want de verkoopprijzen beginnen bij € 249.

Kijk voor meer informatie op www.gcwatches.com