MCT Sequential Two? S210 geeft tijd een nieuwe wending

In de twee nieuwe limited edition van de MTC Sequential S210s is de typerende stijl van het MCT-S2.0 uurwerk zichtbaar gemaakt op een antraciet en lichtgrijze kleurige wijzerplaat. Het geheel vormt een fascinerend, haast futuristisch geheel en geven de horloges erg technische uitstraling. Het Zwitserse MCT (Manufacture Contemporaire Du Temps) haalt haar inspiratie onder andere uit het kijken naar hedendaagse architectuur van grote Amerikaanse en Aziatisch steden. Vertaalt naar de horloge-ontwerpen resulteert dit in strakheid, een heldere displays en een uitgebreid, intrigerend lijnenspel.

De MCT handtekening, de cross-vormige structuur die het uurwerk onder het saffierglas haar podium geeft is geaccentueerd met vier geblauwde schroeven. De ronde satijngeborstelde afwerking en de gepolijste afgekanten randen zorgen juist weer voor een elegante spel van licht.

MTC SEQUENTIAL TWO - S210_S210 DG 01 - vue_3_4

De twee nieuwe modellen, elk uitgegeven in en gelimiteerde oplage van 25 exemplaren, hebben het automatische MCT-S2.0 uurwerk dat uit maar liefst uit 654 componenten bestaat. Net als bij de vorige edities van de stoere modellen worden de uren weergegeven in grote cijfers in een vierkant vlak dat is opgebouwd uit vijf delen. De centrale geplaatste minutenwijzer toont de minuten. Wanneer er een uur is verstreken maakt de urenschijf, tegen de klok in, een draai van 90 graden en wordt het nieuwe uur weergegeven.MTC SEQUENTIAL TWO - S210_S210 TI 01 - vue_3_4

MTC SEQUENTIAL TWO - S210_S210 Soldat Désaxé (HD)

Het saffier maakt het mogelijk om een glimp op te vangen van deze zeer complexe, buitengewoon ingewikkelde constructie met zwarte bruggen en roségouden micro-rotor. Dankzij de ergonomische vormgeving blijft het horloge met 46,4 titanium kast met DLC behandeling prettig draagbaar. De gangreserve bedraagt 40 uur en het horloge wordt geleverd met Krokodillenleren band met hypoallergene voering aan de binnenkant. De triple vouwsluiting is van titanium.

Prijs: € 66.000
Meer informatie: MCTwatches.com