Limited Edition Edox Chronorally Sauber F1 Team: Passie, precisie, power en timing

Passie, precisie, power en timing vormen de levensader van dé ultieme vorm van motor-racing, de Formule 1. Het Sauber F1 Team staat voor Zwitserse precisie, geavanceerde technologie, innovatie en geschiedenis. Deze waarden zijn ook van toepassing op horlogemerk Edox, wat ervoor heeft gezorgd dat Edox een samenwerking is aangegaan met het Sauber F1 Team in de vorm van een limited edition chronograaf.

De special is onderdeel van de Edox Chronorally lijn. Deze hele lijn is ontworpen en gebouwd om de meest extreme omgeving te weerstaan. Een Chronorally moeten sterk genoeg om de zwaarste omstandigheden te overleven. De robuuste lijn is gemaakt uit solide roestvrij staal, betrouwbare quartz uurwerken en hebben armbanden van rubber.edox- chronorallyHet Zwitserse Sauber F1 Team werd in de jaren 70 opgericht door Peter Sauber. Het team is een aantal maal overgenomen, o.a. in 2005 door BMW. Dit jaar rijden Marcus Ericsson en Felipe Nasr voor het team. edox- chronorallyDe chronograaf die Edox heeft uitgebracht ter ere van Sauber, Ericsson en Nasr heeft een opvallend display waarbij de link met de Formule 1 niet te missen is. Naast de geblokte wijzerplaat valt de oversized rode pusher direct op. Een gekleurde pusher op 2 uur is kenmerkend voor de Chronorally lijn, en die van de Sauber F1 heeft het Sauber logo ‘S’ meegekregen. Wereldwijd zijn er 555 stuks beschikbaar van de Edox Chronorally Limited Edition – Sauber F1 Team. De achterzijde van de chronograaf is voorzien van een uniek nummer om aan te geven dat het om een limited editie gaat.

Felipe Nasr

Felipe Nasr

edox- chronorallyEdox heeft met de special een sterke lichtgewicht ingezet want de kast van het horloge is van het lichte materiaal titanium en het bezel met tachymeter is van carbon fiber. De chronograaf heeft een waterdichtheid tot 100 meter en wordt geleverd met een rubberen band die, hoe kan het anders, is voorzien van een ‘band-afdruk’ en Edox gesp.

Prijs: € 1,595
Meer informatie: Edox.ch