Haute Horlogerie: dameshorloge Classic Jewellery Moon Abstraction

Horlogemerk DeWitt, opgericht door Jérôme de Witt in 2003 heeft een wereldberoemde geschiedenis die verder terug gaat dat de Haute Horlogerie alleen.Jérôme de Witt is een directe afstammeling Napoleon.

DeWitt houdt die roots in ere met horloges die excellence, adel, familietraditie en creativiteit uitdragen in combinatie met uitzonderlijke technologie. Het label wil graag dat elk horloge van het huis een waar kunstwerkje is. De Classic Jewellery Moon Abstraction is een luxe dameshorloge binnen de Métiers d’Art collectie, een manufacture lijn met kunstige wijzerplaten waarmee elk horloge een unieke creatie wordt.de witt moon-abstraction_dewitt

Het luxe dameshorloge Classic Jewellery Moon Abstaction is een elegante manier om de familielijn te eren. Voor de kleurige wijzerplaat is geen verf gebruikt, de lijnen op de wijzerplaat zijn aangebracht met juwelen in poedervorm. Om tot het gewenste resultaat te komen zijn zeer fijne deeltjes diamant, platina, goud, parel, azuurblauw lapis lazuli en andere edelstenen gebruikt.

De Moon Abstraction is de derde in de lijn. De voorgangers van deze zeer luxe DeWitt Manufacture serie dameshorloges zijn geïnspireerd op de Japanse lente.moon-abstraction_photos_lr_moonabstraction_cla-hms-102-005_white_ambiance_lr

dewitt-_moonabstraction_1e

Voor het derde ontwerp heeft DeWitt een interpretatie gemaakt op het maanlandschap. De 40 mm kast is van 18 karaat roségoud. Het bezel is verrijkt met 60 briljant-geslepen diamanten van 1.39 ct. Onder het schitterende maanlandschap schuilt een mechanische zelf opwindend uurwerk met 21 juwelen en een gangreserve van 42 uur. De uren en minuten worden weergegeven door 18 karaat roségouden wijzers. Van hetzelfde materiaal is de slanke secondewijzer. Het horloge wordt geleverd met azuurblauwe lederen band met 18 karaat roségouden gesp.

Prijs € 42.300
Meer informatie: Dewitt.ch