DeWitt luxe dameshorloges lente collectie 2016 in teken van Japanse kunst

DeWitt stelt 2016 in het teken van de vrouw. In de loop van het jaar komt het huis met diverse exclusieve dameshorloges met bijzondere decoraties en versiert met juwelen.

De eerste release, de lente collectie van 2016, betreft twee exclusieve dameshorloges voorzien van Japanse schilderkunst. De wijzerplaat kreeg haar uiterlijk dankzij een techniek waarbij als grondstof kostbare pigmenten van zeer fijn diamant, platina, goud, parel, agaat, edelstenen en Oost-Indische inkt werd gebruikt. De decoratie op de wijzerplaten bestaat uit 30.000 tot 50.000 puntjes die stuk voor stuk handmatig met zeer fijne instrumenten zijn aangebracht.

japanesespring_cla.hms.102-004

De wijzerplaten werden geproduceerd in samenwerking met een Japanse kunstenaar, die al op vijfjarige leeftijd werd ingewijd in de oude kunst van de kalligrafie, de schilderkunst en de geschiedenis van de Japanse kunst. Een samenwerking tussen de Zwitserse techniek en verfijning van het horloge maken en de oude Japanse kunsten heeft geleidt tot twee verschillende romantische horloges.

De Golden Afternoon is vervaardigd in de gelimiteerde oplage van 10 stuks. Het horloge heeft een paarlemoeren wijzerplaat met bloemmotief en de afbeelding van een vlinder. De blauw en violet getinte wijzerplaat heeft een witgouden kast van 39 mm. De blauwe alligatorlederen band is bevestigd aan smalle, elegante lugs die net als het bezel verrijkt zijn met diamanten.  Het horloge heeft een automatisch uurwerk en een gangreserve van 42 uur. Het luxe horloge is spatwaterbestendig.

japanesespring_goldenafternoon_ga.au.007_3-4_white_lr_30205

Het Classic jewellery model Jananees Spring heeft een 18 karaat roségouden kast. Ook hier is het bezel versierd met diamanten. De wijzerplaat heeft de afbeelding van een bloementuin in de lente. De kleuren zijn tot stand gekomen met zeer fijne deeltjes diamant, parel, platina, goud, tiger’s eye, quarz, malachite en diverse soorten edelstenen.

Prijs op aanvraag.
Meer informatie: Dewitt.ch