Special Edition: TAG Heuer Connected Modular 45 Kingsman

Afgelopen mei maakte TAG Heuer bekend dat een model van het horlogehuis zou schitteren in de film ‘Kingsman: The Golden Circle’, een productie van MARV fims en 20th century Fox. De film gaat 22 september in première, maar nu al heeft Tag Heuer het connected model onthuld.

De TAG Heuer Connected Kingsman Special Edition wordt uitsluitend verkocht via ‘MR Porter, het online warenhuis voor high-end herenlabels, waar het vanaf 6 juli slechts één maand te koop zal zijn.TAG Heuer SBF8A8023.32EB0103 KINGSMAN SPECIAL EDITION - ORANGE ALCANTARA STRAP 2017 HD

De TAG Heuer Connected Modular 45 Kingsman is door regisseur Matthew Matthew Vaugh persoonlijk als ‘ster’ voor zijn film gekozen: “We wisten dat we voor ons geheime agenten in de film Kingsman: The Golden Circle, een connected watch nodig zouden hebben. We hebben de verschillende opties bekeken, maar we vonden niets elegant genoeg voor een ‘Kingsman’. Een interview dat ik op tv zag met Tag Heuer CEO Jean-Claude Biver gaf uitkomst. Het was voor mij gelijk duidelijk dat de belangrijke rol van connected watch was weggelegd voor een Tag Heuer Connected. De horloges die de karakters dragen spelen namen een beslissende rol in het het slagen van hun missie . Ze hebben een horloge nodig zo’n beetje alles aankan, of de scéne zich nu onderwater afspeelt of tijdens vechtscénes of tijdens stunts.TAG Heuer DOS_SBF8A8023.32EB0103 KINGSMAN SPECIAL EDITION 2017 HD

De Kingsman Special Edition heeft een elegant uiterlijk dankzij de roségouden lugs en leren band, zelfs met de Kingsmans print die op de band is aangebracht. Het connected horloge wordt geleverd met een extra band in oranje fluweel, een verwijzing naar de oranje, fluwelen rokjas die in de film gedragen wordt door Taron Egerton. Maar het belangrijkste verschil tussen de Kingsman Special Edition en de kerncollectie zijn de wijzerfuncties. Deze zijn verkrijgbaar in nachtblauw of grijs met Kingsman logo om 9 uur en 3 uur. Om 10:10 draait de wijzerplaat gedurende 10 seconden en het laat het K-vormige logo zien. Als laatste knipoog naar de film werd de originele Android Wear-verlichtingsfunctie vervangen door het logo van de film op de wijzerplaat, in goud op een witte achtergrond.
Het luxe horloge, met – de naam verraadt het al, een 45 mm kast- is vervaardigd in samenwerking met Intel (Atom Processor Z34XX ) en is waterbestendig tot 50 meter. De features bestaan o.a. Uit GPS,NFC payment sensor, een high-definition Amoled scherm met keus uit een aantal te personaliseren Tag Heuer displays.

Prijs (regulier model): € 1.925
Meer informatie: TagHeuer.com