TAG Heuer Connected speelt heldenrol in Kingsman: The Golden Circle

Tag Heuer gaat opnieuw schitteren op het witte doek. In de MARV en 20th Century Fox film Kingsman: The Golden Circle, een film van de Britse filmmaker Matthew Vaughn dragen de karakters een TAG Heuer Connected. Uiteraard speelt de speciale Connected een cruciale rol bij een van de missie van de helden: ‘Don’t Crack Under Pressure’.

De horloges hebben niet zomaar een rolletje in Kingsman: The Golden Circle, ze zijn bepalend voor het succes van de Kingsman Agents ‘ missies. Ook bepalend om succesvol de auditierondes door te komen was het vermogen van de horloges om stunts als onderwaterschoten te doorstaan. Wie de mechanische kleine held om de pols van de menselijke held ziet langskomen in de bioscoop ziet een TAG Heuer Connected met het legendarische Monaco kaliber 1. TAG Heuer’s filmoptredens kwamen in 1970 tot een hoogtepunt, toen Steve McQueen in de film ‘Le Mans’ een automatische chronograaf droeg met dit kaliber.Tag Heuer connected kingsman_poster

In 2015 introduceerde Kingsman: The Secret Service de wereld naar Kingsman – een onafhankelijk, internationaal intelligentiebureau dat op het hoogste niveau aan geheime missies werkt om de wereld te redden. In Kingsman: The Golden Circle staan de helden staan voor een nieuwe uitdaging. Als hun hoofdkwartier vernietigd wordt en de wereld in gijzeling wordt gehouden, leidt hun reis naar de ontdekking van een geallieerde spionageorganisatie in de VS genaamd Statesman. De twee organisaties gaan samen de strijd aan om een genadeloze, gemeenschappelijke vijand te verslaan om de wereld te redden. In de cast o.a. Colin Firth, Taron Egerton en Mark Strong, Julianne Moore, Halle Berry, Pedro Pascal, Channing Tatum en Jeff Bridges. Kingsman: The Golden Circle gaat wereldwijd op 22 september in premiere.

Meer informatie: TagHeuer.com