Koop een Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition

en krijg een TAG Heuer DBS Edition Carrera Heuer 02 cadeau!

Koop een Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition

Kijk, dat is nu nog eens een goede deal, koop een Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition en krijg een TAG Heuer DBS Edition Carrera Heuer 02 cadeau! Okay, de auto kost in een tonnetje of 4, maar zo’n ‘gratis’ Carrera Heuer 02 is natuurlijk nooit weg.

De prijs van zo’n 4 ton is voor velen een struikelblok. En ook voor wie de prijs geen probleem is, zijn er nog obstakels te overwinnen. De speciale actie ‘Koop een Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition en krijg een TAG Heuer DBS Edition Carrera Heuer 02 cadeau!’ is namelijk slechts voor 50 gelukkigen weggelegd. De 50 gelimiteerde Aston Martins die gebouwd worden om het partnerschap van met TAG Heuer te vieren, worden stuk voor stuk geïnspecteerd door de grote baas van Aston Martin Lagonda, Andy Palmer. Inderdaad, geen enkele DBS verlaat de fabriek zonder zijn zegen.

Koop een Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition

De gelimiteerde Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition

Elke auto is identiek, maar ook uniek genoeg

De Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition is afgewerkt in Monaco-zwarte lak met rode accenten. Elke auto is identiek. Luxueus, maar stuk voor stuk hetzelfde. Dat geldt ook voor de 50 DBS Edition Carrera Heuer 02 die de nieuwe eigenaren van de bolide ‘cadeau’ krijgen. De chronograaf wordt aangedreven door het automatische manufactuurkaliber Heuer 02 dat geen onbekende is voor de lezers van Horloge.info. Natuurlijk worden van deze chronograaf ook slechts 50 stuks gebouwd en die hebben een uiterlijk met veel verwijzingen naar de bijbehorende auto. Veel zwart dus met rode details en een wijzerplaat die als twee druppels lijkt op de grille van de DBS.

Koop een Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition

De bijpassende TAG Heuer DBS Edition Carrera Heuer 02

TAG Heuer-logo’s overal!

De DBS Superleggera is een lichtgewicht krachtpatser met onder de lange motorkap een 5,2-liter V12-motor met twee turbo’s. De auto is gemaakt van moderne en luxueuze materialen. Net als een mechanisch horloge uit de hoogste klasse, zijn ook hier vaklieden verantwoordelijk voor het eindresultaat en geen robots. De glanzende, gitzwarte Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition heeft een subtiel contrasterend matzwart koolstofvezel dak. Carbon is ook het materiaal dat gebruikt is voor de buitenspiegels, ventilatieopeningen, lamellen, splitter en spoiler.

De bijpassende TAG Heuer DBS Edition Carrera Heuer 02

Het is goed toeven in de Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition

De op maat gemaakte 21″ zwarte wielen met Pirelli P Zero banden met een rood accent die ook fraai passen bij de immense, de rode remklauwen. Omdat we hier te maken hebben met een TAG Heuer-editie is er rijkelijk gestrooid met  TAG Heuer-logo’s in het ex- en interieur. Wie het geluk heeft plaats te nemen in de nieuwe DBS stapt in een zee van carbon leer en alcantara. Het bijpassende horloge is de kers op de taart.

Koop een Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition en dit is wat je krijgt

Voor meer informatie over de gelimiteerde DBS: www.astonmartin.com

Voor meer informatie over het ‘gratis’ horloge of andere modellen van TAG Heuer: www.tagheuer.com