Icelink 6TZ quartz horloges, Sixpack met funfactor

Luxe moet leuk zijn. Met dat idee introduceerde IceLink in 2007 ‘The 6Timezone Watch’ op de horlogebeurs Baselworld. Inmiddels worden ‘the millionaire toy’ horloges van het Zwitserse Ice Link door een leger aan VIP’s gedragen, we noemen: The Black Eyed Peas, Fergie, Khloé Kardashian, Justin Bieber, Teri Hatcher, Snoop Dog en onze eigen nationale trots Tiësto. Kenners noemen The 6Timezon Watch simpelweg ‘The IceLink’. Voor fans heeft het tegendraadse icoon onder de luxe quartzhorloges geen langere introductie nodig.

ceLink 'Arian' 6 Time Zone Big Case Watch

 

IceLink 'Yerevan Edition' 'Li' 6 Time Zone Small Case WatchVoor de nuchtere Hollander is het misschien even wennen, zo’n sixpack waarop de exacte tijd van verschillende wereldsteden is af te lezen, opvallend in design is het wel. Wie de wereld als speelveld heeft laat met de 6TZ serie in ieder geval zien dat tijd een relatief begrip is. Wil je overal ter wereld op je pols je e-mail uitlezen dan heb je volgens IceLink niet helemaal begrepen waar hun luxe horloges voor staan. De makers richten zich op dragers die, net als zijzelf, geloven dat het leven bedoeld is om optimaal te genieten van luxueuze momenten zonder de stress van ‘going viral’.

Het in Genève gevestigde IceLink wil met de Generation 6TZ quartzhorloges ‘the next generatie’ aanspreken en onderstreept dit met een ruime keus aan kleurstellingen die de IceLink filosofie ‘bringing fun to luxury’ uitdragen. De kast van zowel het dameshorloge, met een afmeting van 45×33 mm, als het herenhorloge met een afmeting van 62,7×40,2 mm, is uitgevoerd in goud met PVD coating. De band bestaat uit hetzelfde materiaal, maar er kan ook gekozen worden voor een siliconen uitvoering. Als extra zijn de kasten van de jongste generatie IceLink horloges uitgevoerd met een kast die waterbestendig is tot 5 Atm. Zo heb je tenminste niets te vrezen wanneer je ergens ter wereld onverhoopt in een poolparty terecht komt, of nog beter, wordt overspoeld met een champagnedouche.

IceLink 6TZ
Prijs vanaf € 712
Meer informatie op www.icelink.co