Mysterieus Clé de Cartier horloge steelt de show

Clé de Cartier Mysterious Hour horloge rosegoud

Cartier was natuurlijk ook aanwezig op het jaarlijkse horloge-evenement Watches & Wonders in Hong Kong. Het merk presenteerde hier in de Fine Watchmaking-collectie de prachtige Clé de Cartier Mysterious Hour. Een mysterieus uurwerk van het hoogste niveau, in het nieuwste model van het horlogehuis.

Clé de Cartier Mysterious Hour horloge kaliberDe Clé de Cartier Mysterious Hour heeft het uiterlijk van de elegante Clé, gebaseerd op een perfecte cirkel. Het uurwerk dat erin huist wordt het Mysterious Hour genoemd omdat de wijzers lijken te zweven over de doorzichtige wijzerplaat, er is geen aandrijving te zien. De techniek voor dit mysterieuze mechaniek komt al uit de jaren twintig van de vorige eeuw en is geïnspireerd op technieken van de wereldberoemde illusionist Houdini.

Clé de Cartier Mysterious Hour horloge kaliberDe kast van de Clé de Cartier Mysterious Hour meet 41 millimeter en is verkrijgbaar in roségoud of palladium. De voor- en achterzijde van het horloge zijn voorzien van saffierkristal. De opengewerkte, verzilverde wijzerplaat heeft grote, geblauwde Romeinse cijfers. De uren en minuten zweven in een lege ruimte. Het horloge komt met een alligatorlederen band.

Clé de Cartier Mysterious Hour horloge witgoud

Prijs op aanvraag.

Voor meer informatie: www.cartier.com