Hublot’s Spirit of Big Bang all Black…Of toch niet?

 

De  winter wit, grijs of grauw? Niet als het aan Hublot ligt. Met de kleurrijke Spirit of Big Bang All Black modellen in rood, oranje, geel en groen is de winter even kleurrijk als de lente.

De Spirit of Big Bang heeft zich al in vele (special edition) gedaantes kenbaar gemaakt. Ook de vier modellen binnen Hublot’s ‘Colourmania’ zijn met hun tonvormige silhouet overduidelijk Big Bang. Bij het herkenbare uiterlijk horen ook de 6 H-vormige schroeven in het bezel en de datumschrijf die fraai zichtbaar is in de skeletton wijzerplaat. Het zijn vooral de kleuren die na zwart het horloge opvallend maken. Zeker voor een ‘All Black’.601-cg-0190-lr-sd-hr-w

Zwart slaat dan ook op de  zwarte keramische en zwarte PVD kast. De zwarte basis wordt aangevuld met kleurrijke accenten op de indexen en de wijzers, rondom het datumvenster en uiteraard in de alligator lederen band.  Optioneel is een rubberen band, die net als de lederen versie sluit door middel van een zwarte PVD titanium vouwsluiting.

Ook deze vier zijn uitgerust het met de HUB4700, een automatische kaliber met  een 50-uur gangreserve. Dit kaliber is voor Hublot ‘gecustomized’. De basis van het uurwerk is namelijk het Zenith El Primero kaliber, dat 36.000 tikken per uur afgeeft en een van de meest nauwkeurige chronograaf uurwerken ter wereld is.

hublot-spirit-of-big-bang-all-black-complete-collection

De zwart keramische kast van de skeleton chronograaf heeft een afmeting van 45 mm. Het venster van de datumweergave is gepositioneerd op 4:30. Het chronograaf horloge geeft de kleine seconden aan op 9 en heeft een minutenteller op 3 en 6 uur, te bedienen via in zwart uitgevoerde titanium pushers.

Ref: 601.CR.0130.LR (All Black Red), 601.CO.0190.LR (All Black Orange), 601.CG.0190.LR (All Black Green), 601.CY.0190.LR (All Black Yellow)

Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.
Meer informatie: Hublot.com