Zenith op de LVMH Watch Week DUBAI 2020

DEFY 21 Land Rover Edition, DEFY 21 Carl Cox en Pilot Type 20 Chronograph Rescue

Zenith op de LVMH Watch Week DUBAI 2020

Het is de eerste keer, Zenith op de LVMH Watch Week DUBAI 2020. Het is ook de eerste keer dat de show wordt georganiseerd, vandaar. Tijdens het evenement in het zand introduceert het horlogehuis uit Le Locle onder andere de DEFY 21 Land Rover Edition, DEFY 21 Carl Cox en Pilot Type 20 Chronograph Rescue.

DEFY 21 Land Rover Edition

Zenith op de LVMH Watch Week DUBAI 2020

DEFY 21 Land Rover

De presentatie van de DEFY 21 Land Rover Edition valt samen met de release van de nieuwste generatie Land Rover Defender. De auto is een totaal herontwerp van de karakteristieke terreinwagen. Het horloge dat bij de auto hoort is de meest originele tot nu toe. Gebaseerd op de reguliere DEFY El Primero 21 heeft deze versie een kast van gezandstraald titanium. Niet grof gezandstraald, maar heel fijntjes. Met kleine korreltjes dus. Het geeft een opmerkelijke rauwe en minimalistische uitstraling. En dat voor een horloge met een zeer gecompliceerd chronograafuurwerk. En gecompliceerd is ook lineaire aanduiding van de gangreserve. Bovendien is dat een primeur voor een El Primero-kaliber. Het horloge is gelimiteerd tot 250 stuks.

DEFY 21 Carl Cox

Zenith op de LVMH Watch Week DUBAI 2020

DEFY 21 Carl Cox glow in the dark

De wereldberoemde DJ en producer Carl Cox is een vriend van het (horloge)huis. En dan krijg je een eigen horloge. Het is de DEFY 21 Carl Cox die gelimiteerd is tot beperkt tot 200 stuks. Opvallend zijn de lunette van carbon en de stiksels van de band. Opvallend in het donker vooral want dan gloeien die op. Op 9 uur is een draaiende schijf te zien die is vormgeven als vinyl. Het is een horloge voor een DJ tenslotte. De constant draaiende plaat is de seconden-indicator.

Pilot Type 20 Chronograph Rescue

Zenith op de LVMH Watch Week DUBAI 2020

Pilot Type 20 Chronograph Rescue

De nieuwe Pilot Type 20 Chronograph Rescue is zoals alle modellen met de naam Type 20 gebaseerd op de vroegste Zenith-dashboardinstrumenten. Die uit de tijd van pioniers als Louis Blériot. En dus zien we verouderde kastmaterialen en getextureerde gekleurde wijzerplaten om een ??look uit het begin van de 20e eeuw na te bootsen. De Pilot Type 20 Chronograph Rescue komt in een stalen kast met een leigrijze wijzerplaat met zonnestraalmotief. En de kenmerkende oversized Arabische cijfers daarop zijn volledig gemaakt van Super-LumiNova. Het geel in het horloge is een terugkerende kleur in de wereld van vliegtuigen. Omdat geel onmiddellijk de aandacht trekt is het ideaal om vitale bedieningselementen en informatie in die kleur uit te voeren. En dus verklaart het geel in het horloge de naam. De verouderde zwarte lederen riem van kalfsleer herinnert aan het klassieke leren vliegjack.

Zenith op de LVMH Watch Week DUBAI 2020? Dan zijn Hublot en Bvlgari ook van de partij. En de nouveautés van die horlogehuizen komen ook op Horloge.info terecht. Wat te denken van een Hublot Big Bang Integral met geïntegreerde stalen band die het merk al op hun Instagram presenteerde? Een geïntegreerde metalen band op een sporthorloge, je verwacht het niet. Binnenkort meer.

Zenith op de LVMH Watch Week DUBAI 2020

Hublot Big Bang Integral met geïntegreerde metalen band

Voor meer info over de nieuwste modellen: www.zenith-watches.com

1 comment

  1. Pingback: Zenith op de LVMH Watch Week DUBAI 2020 - Land Rover News

Comments are closed.