Hublot en Ajax verlengen contract

Het partnerschap tussen het Zwitserse horlogemerk Hublot en de Amsterdamse voetbalclub Ajax is met drie jaar verlengd. Afgelopen donderdag speelde Ajax in de UEFA Champions League  thuis tegen Barcelona (en verloor met 0-2). Ter gelegenheid van die wedstrijd was Hublots ceo Ricardo Guadalupe naar Amsterdam gekomen om het driejarig partnerschap te verlengen met nog eens drie jaar.

05-11-2014 , Ajax -Barcelona ArenA, Amsterdam voor de Champions LeagueEdwin van der Sar, de vroegere keeper die nu Ajax vertegenwoordigt als directeur Marketing, ondertekende het verlengingscontract namens de club en ook algemeen directeur Michael Kinsbergen was aanwezig. Ricardo Guadalupe vertelde dat het partnerschap zowel commercieel als pr-matig al veel heeft opgebracht, ook al werd de club vorig week dus uit de Champions League geknikkerd. Met vier overwinningen in de UEFA Champions League en 33 Nederlandse landstitels op zijn naam, plus de winst van de UEFA Cup in 1992, is Ajax een van de succesvolste voetbalclubs in Europa.

Hublot-Big-Bang-unico-Bi-retrogradeHublot was het eerste luxemerk dat zich inliet met de voetbalsport, in 2006, en het merk uit Nyon (bij Genève) werkt sindsdien nauw samen met de FIFA als Official Timekeeper en Official Watch van de FIFA World Cup™. Dit jaar bracht het merk de Big Bang Unico Bi-Retrograde Chrono uit ter gelegenheid van het WK in Brazilië. Ook het officiële EK-horloge van 2016 zal van Hublot komen. Het merk werkt verder samen met andere Europese topclubs, zoals het Duitse Bayern München, het Italiaanse Juventus uit Turijn en het Franse Paris Saint-Germain. Bovendien heeft het merk voetbalhelden als Pelé en José Mourinho als ambassadeur.

Kijk voor meer informatie over Hublot op www.hublot.com