Hublot Classic Fusion Special Edition Cheval Blanc Randheli

Wanneer het zien van dit horloge verlangens oproept naar azuurblauw water en tropische stranden in een wonderschone omgeving, dan heeft u precies gezien wat dit ontwerp wil weerspiegelen.

Hublot creëerde met Cheval Blanc Randheli, het intieme en weelderige Cheval Blanc Maison op het idyllische Noonu Atol in de Malediven een nieuwste fusie tussen tijd en kunst. Het horloge is een eerbetoon aan de kleuren rondom het atol, waar het donkerblauwe van de oceaan mooi contrasteert met het helderblauwe turkoois van de lagune, en dit alles samenvalt met de helderblauwe lucht daarboven.

Hublot gaf opdracht aan de Parijse kunstenaar Vincent Beaurin, ontwerper van de kunstwerken in het Cheval Blanc Maison op de Malediven, om het horloge te ontwerpen. Deze samenwerking tussen de kunstenaar en het horlogehuis volgt op de succesvolle lancering van een Special Edition in 2016.
Hublot Classic Fusion Special Edition Cheval Blanc Randheli

Het ontwerp resulteerde in een dames- en heren model. Het herenmodel heeft een 45 mm roestvaste stalen kast met satijn finish, gecombineerd met gepolijst titanium. Het damesmodel is uitgebracht in 38 mm versie. Het herenmodel wordt aangedreven door Hublot kaliber HUB1112,  het damesmodel door de kleinere HUB 1110, beide met een gangreserve van 42 uur. De automatische horloges zijn voorzien van een de gravure ‘Special Edition”  en  “Cheval Blanc Randheli’. De prachtige blauwtinten van het damesmodel werden gecombineerd met 36 diamanten, geplaatst in het bezel.

Wie een horloge wil bemachtigen moet daar een beetje moeite voor doen. De Classic Fusion 45mm Cheval Blanc Randheli Special Edition en Classic Fusion 38mm Cheval Blanc Randheli Special Edition zijn alleen verkrijgbaar bij de Cheval Blanc Randheli Concept Store.

Prijs op aanvraag.

Meer informatie: Hublot.com