Handgewonden klassiekers van Nomos Glashütte in feestelijk Champagne

Kleiner dan hun voorgangers en lichter van kleur zijn vier van de handgewonden klassiekers van Nomos Glashütte, uitgebracht in een champagnekleurige versie. Kleiner, maar groot genoeg voor een prikkelende inscriptie op het kastdeksel.

Tangente 33 champagner

Tangente 33 champagner

De champagekleurige horloges komen uit in de Tangente, Orion en Ludwig en hebben een diameter van slechts 33 millimeter. De vierkante Tetra (ref. 473) heeft een randlengte van slechts 27 millimeter. De Tangente 33 champagner (Ref. 150/ 151) is net als de andere modellen van roestvast staal en heeft gerodineerde uren- en minutenwijzers en een orange secondewijzer. De waterdichtheid van de horloges is 30 meter, de gangreserve 43 uur.Orion 33 Stahlboden

De vier champagne-kleurige modellen zijn uitgerust met het Nomos Alpha kaliber. Hoewel ook verkrijgbaar met een saffieren kastdeksel zijn deze versies voorzien van een roestvast exemplaar die ruimte vrijlaat voor een gepersonaliseerde gravure. Alles wat je wilt is mogelijk; je telefoonnummer voor die speciale date, je favoriete cocktailrecept of een tekst waarmee je iemand de liefde verklaart. De nieuwe Nomos-modellen zijn sieraden en een horloge in één, delicaat en kleiner, ook in prijs. Met andere woorden, een ideaal geschenk. Zouden ze juist daarom champagnekleurig zijn?

Prijzen vanaf € 1460,-
Meer informatie: Nomos.com