Gwyneth Paltrow gezicht Frédérique Constant Classics Delight collectie.

Oscar®-winnende actrice Gwyneth Paltrow is het gezicht voor de 2016 Frédérique Constant Classics Delight collectie. De collectie bestaat uit twee nieuwe, luxe vrouwelijke modellen met prachtige details waaronder een zilverkleurige wijzerplaat met guilloché decoratie en een paarlemoeren hart en 8 diamanten als index.Frederique_Constant_Classics_Delight_Automatic_FC-306WHD3ER2B_FC-306WHD3ER6BEr is sinds de geschiedenis van haute horlogerie iets moois gaande met het klassieke dameshorloge; enerzijds mag er niet getornd worden aan de identiteit van haar classic & classy looks, anderzijds blijft het een accessoire voor dames, en niet zo onderhevig aan mode als dat. Beide werelden zijn prachtig samengevoegd in de Classics Delight Collectie. De nieuwe Frédérique Constant Delight collectie is elegant en vrouwelijk gehouden. De slanke behuizing en de rustige, zachte kleurstellingen van gepolijst staal in combinatie met zilver en roomwit of roségoud, zilver en roomwit geven de horloges een flink portie ‘feminine luxury’, maar ook zowel een modern als klassieke uitstraling.Frederique_Constant_Classics_Delight_Automatic_FC-306WHD3ER6B

De gepolijste stalen kast van 33 mm is flink groter dan de Classics Index (27,5 mm) serie van het huis, maar de maat is nog altijd smal genoeg voor elegantie en prettige draagbaarheid om de dames pols. Er is een Classics Delight in gepolijst staal en één in staal gecombineerd met een roségouden bezel, kroon, indexen en two-tone band. Beide versies hebben een zilverkleurige wijzerplaat met guilloché decoratie en een paarlemoeren hart en opgelegde indexen met 8 diamanten. Een ander klein juweeltje is de tulpvormige kroon met synthetische cabochon.

Onder de zachte belijningen en verfijnde details klopt een sterk hart. Het door Frédérique  Constant in-house vervaardiging automatisch FC-306 kaliber zorgt voor precisie en betrouwbaarheid. Het dunne uurwerk geeft 28.800 tikken per uur en heeft een gangreserve van 42 uur. Het horloge is spatwaterdicht. (3ATM)Frederique_Constant_Classis_Delight_Automatic_FC-306WHD3ER2BSinds 2004 werkt Frédérique  Constant samen met verschillende goede doelen, zoals de International Children’s Heart Federation, de World Heart Federation of de Global Gift Foundation. Van elke verkocht horloge uit Classics Delight collectie de wordt € 50 beschikbaar gesteld aan Donors Choose. Deze organisatie werd in 2000 opgericht door een middelbare school leraar in de Bronx. De organisatie ondersteund scholen in de broodnodige leermiddelen.

Actrice Gwyneth Paltrow is het gezicht voor de 2016 Frederique Constant Classics Delight collectie

Actrice Gwyneth Paltrow is het gezicht voor de 2016 Frederique Constant Classics Delight collectie

Frédérique Constant Classic Delight FC-306WHD3ER2B € 1950
Frédérique Constant Classics Delight FC-306WHD3ER6B € 1595
Meer informatie: Frederiqueconstant.com