Gucci Horsebit horloge collectie met zes modellen uitgebreid

De Gucci Horsebit is één van Gucci’s meest herkenbare ontwerpen. In de afgelopen jaren is dit iconische design uitgegroeid tot een elegante horlogecollectie. En daar voegt Gucci nu zes nieuwe modellen aan toe. Het hippische thema, een van de pijlers onder het Italiaanse merk, is nooit ver weg.

Gucci-Horsebit-horloge-YA140403_PR_HRDe nieuwe elegante modellen zijn verkrijgbaar in de nieuwe variant van 30 mm. Daarnaast is ook een 34 mm versie beschikbaar. De vorm van horlogekast verwijst naar het hippische thema dat ten grondslag ligt aan de Horsebit collectie. Romeinse indexen op een witte wijzerplaat geven het horloge een verfijnde uitstraling.

Gucci-Horsebit-horloge-YA140501_PR_LRTwee van de modellen zijn voorzien van een gepolijste roestvrijstalen armband. Drie andere modellen worden zijn voorzien van horlogebanden van speciaal zacht ‘grand prix leer’ in de kleuren rood, bruin en steenrood.

Gucci-Horsebit-horloge-YA140502_PR_LRHet assortiment wordt gecompleteerd met een klassieke camel variant die is voorzien van een kalfslederen band met contrasterende beige stiksels. Swiss made én stijlvol: deze nieuwe Horsebit horloges geven een klassieke Gucci touch aan iedere zakelijke en weekendgarderobe.

Prijzen vanaf: € 595

Kijk voor meer informatie op www.guccitimeless.com