Raymond Weil verrast met design Freelancer chronograaf horloge

In de Freelancer collectie van Raymond Weil is de chronograaf een bestseller. Het model met de driecijferige datumindicatie is qua design een bijzonder model dat goed past bij het onafhankelijke, zelfstandige karakter van de Freelancer horloges. De naam Freelancer verwijst overigens naar het feit dat Raymond Weil een van de weinige nog zelfstandig opererende horlogehuizen ter wereld is.

raymondweil_freelancer_7730-stc-65025_euro2695
De 7730-chrono heeft mooie details, zoals een verschroefde hulpwijzerplaat bij 9 uur en een drie data aangevende datumindicatie. Het model is er in een aantal varianten. Eén is in staal met roségouden elementen uitgevoerd. De kast is van edelstaal en heeft een diameter van 42 millimeter. In die kast tikt een mechanisch uurwerk met automatische opwinding. Het horloge heeft saffierglas en een leren band die is voorzien van een vouwsluiting.

Raymond-Weil-Freelancer-Chronograaf-rood-staal-sfeer
Ook kan er voor een meer sportieve look gekozen worden met rode of gele accenten, in de secondenwijzer en de subdials. Verder zijn de specificaties identiek. De chronografen vormen een welkome aanvulling op de in 2007 gelanceerde Freelancer collectie.

Raymond-Weil-Freelancer-Chronograaf-geel-leer-sfeerdHet tot 100 meter waterdichte model kost € 2.695 (staal met leren band) of € 2.795 (staal met stalen band).

Kijk voor meer informatie op www.raymond-weil.com