Baume & Mercier brengt urban-chic Clifton chronograaf horloge

Met de urban-chique Clifton Chronograph, geeft Baume & Mercier een mannelijke elegantie aan de Clifton collectie. De diepzwarte wijzerplaat, luxe kwaliteit en toegankelijkheid van de Clifton modellen zijn intens en tegelijkertijd dynamisch.
De Clifton Chronograph Black modellen zijn een natuurlijke uitbreiding op de reeds bestaande Clifton collectie, gebaseerd op een horloge uit de ‘Golden Fifties’. De 43 mm diameter kast in gepolijst en gesatineerd staal biedt een zeer comfortabel draagcomfort. De stijl wordt geaccentueerd door de zwarte wijzerplaat in contrast met de gerhodineerde wijzers.

Baume-et-Mercier-Clifton-10211-frontDe Clifton Chronograph heeft de mogelijkheid om korte tijdsintervallen te meten. De wijzerplaat toont niet alleen
de tijd, maar ook dag en datum zijn af te lezen op drie uur. De overzichtelijke wijzerplaat maakt het aflezen van de tijd bijzonder gemakkelijk.

Baume-et-Mercier-Clifton-10211-10212-front-and-backHet horloge wordt aangedreven door een Zwitserse automatisch uurwerk – de Valjoux 7750 – bekend om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en precisie (het heeft een gangreserve van 48 uur) en het is te zien door de saffierglazen achterdeksel. De stijlvolle Clifton wordt gedragen met een alligator lederen band met vouwsluiting, of een slanke stalen band voor een sportievere look.

Prijzen: € 3.350 (lederen band) € 3.450 (stalen band).

Kijk voor meer informatie op www.baume-et-mercier.com