DS Action Chronograaf horloge perfectie voor veeleisende situaties

De nieuwe DS Action Chronograph zorgt dankzij de brede bezel en oversized, geskeletteerde wijzers, indexen en indicatoren voor een perfecte afleesbaarheid onder alle omstandigheden. Het state-of-the-art PrecidriveTM uurwerk levert een compromisloze precisie.

DS Action_C032.417.11.041.00_MidRes_19647

Diverse veiligheidskenmerken en de beroemde DS-Concept (Double Security) assemblage zorgen ervoor dat de DS Action Chronograaf goed is opgewassen tegen veeleisende situaties.
De geborstelde 316L roestvrijstalen kast van de Certina DS Action Chronograaf met Precidrive uurwerk is met zijn 43 mm licht oversized en zorgt daarmee voor een opvallend design-statement. Zijn brede, gepolijste, één richting op draaiende bezel heeft grote, zichtbare cijfers, en een streep Superluminova langs het eerste kwadrant van 12 tot 3 uur. Verder zijn de grote stippen op elke vijf minuten met Superluminova behandeld, maar ook de indexen met de driehoekige punt op 12, 3 en 9 uur en alle wijzers, waardoor het horloge ook onder water perfect afleesbaar is. Achter het saffierkristal dat aan beide zijden is behandeld met anti-reflecterende coating, ligt een zwarte wijzerplaat. Hierop figureren de twee chronograaftellers, voor 30 minuten en 1/10 seconden, en een kleine-secondeteller, alle gehighlight door een zilverkleurige buitenrand. Een datumvenster is gepositioneerd op 6 uur.

C032.417.11.051.00_PR_MidRes_18800

Een geschroefd kastdeksel met het kenmerkende Certina-schildpadlogo, geschroefde poussoirs en een beschermde, geschroefde kroon die voorzien is van de letters “DS”, garanderen een hoge bescherming van het uurwerk. Het horloge is waterdicht tot een druk van 30 bar (300 meter).

Er zijn meerdere versies van de DS Action Chronograaf verkrijgbaar. Er is een model met een drie-rijs roestvrijstalen band met een sluiting met dubbele drukkers en een duikersverlengstuk, een versie met rubberen band met dezelfde sluiting met dubbele drukkers en duikersverlengstuk, en een titanium versie, die is uitgerust met een bijpassende band met sluiting met dubbele drukkers en duikersverlengstuk. De DS Action’s sportieve wijzerplaat is er in zwart of blauw.

Prijs vanaf : € 790
Kijk voor meer informatie op: Certina.com