Chopard Happy Ocean draagt als een kleurrijk nautisch avontuur

Met een uitstraling die zowel sportief als elegant is, is het Chopard Happy Ocean dameshorloge een kleurrijk en avontuurlijk model voor in, op of uit het water.  En dat al meer dan 20 jaar.

Chopard, met zijn eigen uurwerkfabriek in Fleurier lanceerde in 1993 de Happy Sport-lijn. Het concept combineert de glinstering van diamanten die zich vrij kunnen bewegen op de wijzerplaat met het stoere karakter van roestvast staal. Met de Happy Ocean richt zich Chopard zich vooral op dames die kiezen voor het nautische avontuur.

Chopard Happy Ocean 278587-3002_278587-3001

Een ruime 40 mm kast werd gecombineerd met een uni directionele roterende lunette met kleuren die geïnspireerd zijn azuurblauwe watertinten en – onder het oppervlak – felgekleurd koraal. Het kastdeksel is gegraveerd met een golfmotief terwijl de wijzers en indexen voorzien zijn van Super-LumiNova voor goed zicht. De tot 300 meter waterbestendige Chopard Happy Ocean modellen zijn voorzien van zelfopwindend Chopard-uurwerk 01.01-C date en gangreserve van 60 uur genereert.  Nieuw is de NATO-band bij deze dames duikhorloges.

Happy Ocean 278587-3002_1

Duikhorloge Chopard Happy Ocean is logischerwijs sinds de zomer, wanneer het water lokt, verkrijgbaar. Maar evengoed bezitten de vijf vrolijk dansende diamanten voldoende charme om de donkere wintermaanden op te vrolijken.

Prijs vanaf € 6.950,-
Meer informatie: Chopard.com