Limited Edtion Watch: Ingenieur Chronograph ‘Tribute to Nico Rosberg’

IWC Schaffhausen heeft de Ingenieur Chronograph “Tribute to Nico Rosberg” uitgebracht ter ere van de wereldkampioen 2016 Formule 1 coureur Nico Rosberg. De door IWC vervaardigde chronograaf met een 42,3 18-karaats roségouden kast is ontworpen door Rosberg in samenwerking met Christian Knoop, Creative Director bij IWC Schaffhausen. Een speciaal kenmerk van dit horloge is de open achterzijde met saffierglas, welke is bedrukt met “NICO” – zoals op Rosberg’s helm.iwc-380805-front

Het horloge met leikleurige wijzerplaat en vergulde wijzers (Ref IW380805) is gelimiteerd tot 23 stuks. De chronograaf functies worden aangedreven door Het horloge wordt aangedreven door het IWC-gefabriceerd kaliber 69375, dat een gangreserve van 46 uur genereert. Het elegant sporthorloge wordt gedragen op een grijze kalfsleren band, en is vanaf december verkrijgbaar.

iwc-380805-back

De IWC Ingenieur Chronograaf is een van de meest kenmerkende IWC modellen en werd voor het eerst geïntroduceerd in 1955. Naast de reguliere collectie verschijnen er met regelmaat limited editions van het model, die vaak in het teken staan van de autosport. Klassieke auto’s symboliseren een tijdloze elegantie en dit is één van de redenen waarom IWC Schaffhausen zo’n sterke betrokkenheid heeft bij de historische en huidige autosport.

Prijs op aanvraag.

Meer informatie: IWC.com