Elektronisch Breitling Cockpit B50 horloge is weer een hoogvlieger

Breitling maakt niet alleen maar mechanische kalibers in eigen huis. De Professional lijn van Breitling is dit jaar uitgebreid met een nieuwe elektronische chronograaf, waarvan het B50 SuperQuartz™ uurwerk is gemaakt in de eigen ateliers van het Zwitserse merk. Zo is nu het ultieme pilotenhorloge geconstrueerd, met een titanium kast en een analoge en digitale display.

breitling-cockpit-b50-00_lDe B50 Cockpit heeft een uiterst goed afleesbare 12/24 uurs LCD-digitale display met achtergrondverlichting en is bijzonder gemakkelijk in het gebruik. Het horloge heeft tal van interessante functies, zoals een alarm, UTC, een timer, een tweede tijdzone en een digitale kalender. De display heeft een achtergrondverlichting die wordt geactiveerd als de pols wordt gedraaid. Op de EOL indicator kun je zien hoe lang de batterij nog meegaat. De batterij in de B50 kan trouwens worden opgeladen waarna het horloge er weer een maand meegaat. Het opladen kan via het elektriciteitsnet of via een USB-poort op een computer.
Het kaliber B50 is een SuperQuartz™ uurwerk, tien keer nauwkeuriger dan standaard quartz uurwerken en chronometer gecertificeerd door de COSC (Swiss Official Chronometer Testing Institute), de hoogste standaard op gebied van betrouwbaarheid en precisie.

 

De Cockpit B50 heeft in de ‘normale’ versie een robuuste, maar lichte kast van 46 mm doorsnede in naturel titanium met een stalen Professional band, hetgeen het horloge een technische, krachtige en mannelijke uitstraling geeft.
De “Night Mission” versie heeft een zwarte titanium kast die zo zwart is geworden dankzij een zeer resistente op koolstof gebaseerde behandeling, compleet met matching Volcano rubberen band.

breitling-cockpit-b50-black-dialPrijzen: Breitling B50 Nightmission € 7.180, Breitling B50 Titane € 6.470

Kijk voor meer informatie op www.breitling.com