Ace x Nomos Glashütte Club Campus Amsterdam

Slechts 75 stuks wereldwijd en met veel liefs uit Mokum

Nomos Club Campus Amsterdam Limited Edition Ace Jewelers

De Ace x Nomos Glashütte Club Campus Amsterdam is het resultaat van de tweede samenwerking tussen het Amsterdamse Ace Juweliers en het Duitse horlogehuis Nomos Glashütte. De oplage van het horloge is gelimiteerd tot 75 stuks wereldwijd en die zijn exclusief verkrijgbaar in de boetieks en de online winkel van Ace Juweliers.

van de Ace x Nomos Glashütte Club Campus Amsterdam is bepaald geen achenebbisj horloge, wel heel Amsterdams

De Ace x Nomos Glashütte Club Campus Amsterdam is bepaald geen achenebbisj horloge, wel heel Amsterdams

De eerste samenwerking tussen het Amsterdamse Ace en de Duitse horlogemakers uit Glashütte resulteerde in de Limited Edition Orion 100 Years De Stijl, een kunstzinnig horloge maar zonder kapsones. De veel stoerdere Club Campus Nacht is het uitgangspunt van de Ace x Nomos Glashütte Club Campus Amsterdam en is ook bepaald geen achenebbisj horloge te noemen. Het is een opmerkelijk horloge geworden met een mix van Duitse techniek en degelijkheid met een flinke dosis Amsterdamse bravoure.

Heel goochem

De drie Amsterdamse Andreaskruisen op de kroon zijn heel goochem

De drie Amsterdamse Andreaskruisen op de kroon zijn heel goochem

De Club Campus Amsterdam heeft een stalen kast van 38,5 mm en de wijzerplaat kleurt donkergrijs met daarin een contrasterende zilverwitte kleine seconde op 6 uur. Zowel de secondewijzer als de aanduidingen van de uren zijn uitgevoerd in vlammend rood. Deze opvallende kleurstelling is een overduidelijke verwijzing naar de beroemde zwart/rood/witte Amsterdamse vlag met de drie Andreaskruizen. Die kruizen zijn trouwens terug te vinden op de kroon; heel goochem gevonden.

“Ode aan de stad”

De Club Campus Amsterdam wordt aangedreven door het Alpha manufactuuruurwerk

De Club Campus Amsterdam wordt aangedreven door het Alpha manufactuuruurwerk

Alon Ben Joseph van Ace Juweliers zegt over het nieuwe horloge: “Amsterdam is een bruisende, creatieve stad waar heden, verleden en toekomst samenkomen. In 1972 streek onze vader David Ben Joseph hier neer en mijn broer en ik zijn hier geboren en getogen. Met de Club Campus Amsterdam brengen wij een welverdiende ode aan de stad die wij als ons thuis beschouwen en waar wij dolverliefd op zijn.”

Geef er maar een slinger aan!

Het sluitstuk van de Ace x Nomos Glashütte Club Campus Amsterdam is de heel eigenwijze donkergrijze velours band

Het sluitstuk van de Ace x Nomos Glashütte Club Campus Amsterdam is de heel eigenwijze donkergrijze velours band

De Club Campus Amsterdam wordt aangedreven door het Alpha manufactuuruurwerk. Het is een handopwinder, die eenmaal aan geslingerd, een gangreserve heeft van 43 uur. Het karakteristiek vormgeven Alpha-kaliber is te zien door een saffieren zichtbodem. Het sluitstuk van de Ace x Nomos Glashütte Club Campus Amsterdam is de heel eigenwijze donkergrijze velours band. Heel mooi Mokums manufactuur, maar wel in een mesjogge lage oplage van slechts 75 stuks. Het is een gotspe.

Voor meer informatie: www.acejewelers.com