16 robuuste nieuwe zomerse horloges in de NOMOS Glashütte Aqua serie

Of je de zomer nu doorbrengt op het stand, aan het binnenwater of toch vooral op kantoor, de nieuwe zomerse Aqua horloges van NOMOS Glashütte zijn er om te dragen in het dagelijks leven. Ze zijn robuust, kleurrijk en, voor de gelukkige onder ons die deze zomer vooral op of aan het water te vinden zijn, waterbestendig tot 200 meter.

De serie bestaat uit 16 modellen in maten vor dames en heren en komen uit in vier opvallende tinten. De modellen zijn een spinn-off van de succesvolle Neomatik collectie, maar met een hoge waterbestendigheid en een extra robuuste behuizing buitengewoon sterk. Geschikt dus voor out-door activiteiten, maar om de pols gedragen voor een avond ’terrassen’ na een drukke werkdag misstaan de vrolijke, sterke horloges ook niet.01_NOMOS_Aqua_Ahoi_group_mood

10_NOMOS_Club_neomatik_sapphire_crystal_glass_back

Elk model heeft zo zijn eigen karakter. Wit, zilverkleurig en Atlantisch blauw zijn al langer kleuren die voorkomen in het NOMOS kleurenpalet. De nieuwe modellen ‘Club’en ‘Ahoi’ voegen daar met opvallende tinten blauw en rood nieuwe schakeringen aan toe. Dankzij superluminova zijn deze horloges ook perfect leesbaar in het donker. Alle 16 modellen zijn voorzien van een geweven textielbandje in blauw-zwart of lichtgrijs. Deze zijn aan de binnenkant van een fijner weefwerk voorzien dan aan de buitenkant, wat zorgt voor een erg prettig draagcomfort.

NOMOS_Ahoi_Atlantik_Datum

NOMOS_Ahoi_Atlantik_Datum

NOMOS_Ahoi_Neomatik

NOMOS_Ahoi_Neomatik

NOMOS Cub Automat Datum Atlantik

NOMOS Cub Automat Datum Atlantik

‘Ahoi’ is voor het eerst beschikbaar in een klassieke maat van 36 millimeter, en ‘Club’ is als noviteit nu leverbaar met een automatisch uurwerk in een 37 mm kast. Dit dankzij het DUW 3001 kaliber dat NOMOS Glashütte in 2015 lanceerde en slechts 3,2 mm hoog is. De nieuwe modellen met een wat grote kast worden aangedreven door het automatische uurwerk DUW 5001 en DUW 5101. De gangreserve van de kalibers licht rond de 42 uur.

Prijzen: vanaf € 3.000,-
Meer informatie: Nomos-store.com