De Excellence Holding, met zetel in het Zwitserse Rapperswil-Jona, neemt per direct de PMH SA uit het eveneens Zwitserse Le Locle over. Excellence Holding is voor 100% eigendom van de Centum Prata Groep van de familie Al-Rayes uit Saoedi-Arabië.

PMH maakt horloges onder de naam van het in 1858 opgerichte merk Vulcain.  Het is de bedoeling dat PMH in Le Locle blijft en ?Manufacture des Montres Vulcain SA ? gaat heten. Het zal, inclusief de 12 medewerkers, als eigen onderneming in de Excellence Holding geïntegreerd worden.  Volgens de huidige leidinggevende van Vulcain, Bernard Fleury, is de overname een belangrijke stap voor de toekomstoriëntering en een versterking voor zijn onderneming.


De Excellence Holding, met naar eigen zeggen 80 medewerkers en een omzet van 100 miljoen Zwitserse Franken,  wil verder meerdere kleine ondernemingen uit de horloge- en juwelenindustrie onder één dak gaan verenigen. De holding is nu onder andere al eigenaar van de Zwitserse horloge retailers ?Les Ambassadeurs? en horlogemerk ?Jaermann & Stübi?.