Voor de vijfde keer op rij is Balmain aangesteld als officieel leverancier van het horloge voor de toekomstige Miss Zwitserland. Dat doet Balmain via de Madrigal Chrono Lady Oval: schoonheid in drievoud. Het is het eerste horloge van het geliefde merk dat over drie verwisselbare bandjes beschikt. Origineel, eclectisch en elegant; de Madrigal Chrono Lady Oval is de uitdrukking bij uitstek van de veelzijdigheid van de moderne vrouw en haar schoonheid. Kwaliteiten die ?s lands Miss onder de arm zal hebben, en dus ook aan haar pols.

Elegant, sportief, vernieuwend, werelds en verleidelijk; alle facetten van de hedendaagse vrouw gevat in één, net zoals men dat van een Miss verwacht. De Madrigal Chrono Lady Oval is meer dan alleen een sportieve versie van de Madrigal Lady Oval, begin dit jaar geïntroduceerd. De chronoversie belichaamt als het ware drie horloges in één dankzij het innovatieve systeem van de verwisselbare bandjes; een primeur voor Maison de Saint-Imier. Dankzij een eenvoudige handeling, zonder enig gereedschap, kan de horlogeband verwijderd worden en een ander gemonteerd worden. De draagster heeft de keuze tussen een stalen band met vouwsluiting of een zwarte of witte leren band.


Balmain Madrigal Chrono Lady Oval - klik aan voor een grote afbeeldingMet zijn opvallende diversiteit past de Madrigal Chrono Lady Oval als gegoten rond de pols van een ambassadrice. Dat begint al bij de vormgeving die optisch voor een schitterend effect zorgt dankzij het gebombeerde saffierglas, gebed in een kast die de pols quasi organisch volgt. Bovendien spelen de ontwerpers van dit pareltje graag met contrasten; een parelmoeren, zilverkleurige of zwarte wijzerplaat gaan hand in hand met de verschillende bandjes, waardoor er een waaier aan mogelijkheden wordt aangeboden. Dan is er nog de versie bezet met 74 Wesselton diamanten, die de draagster nog meer laat schitteren. Maar de Madrigal Chrono Lady Oval is pas helemaal af dankzij de grafische afwerking van arabesken, immers het handelsmerk van modemaker Pierre Balmain, die als fascinerende vlammen over de wijzerplaat dansen.


De Madrigal Chrono Lady Oval is veelzijdig, mooi en bovendien handig. Beauty en brains gaan bij deze creatie hand in hand. Net zoals we van Miss Zwitserland zullen mogen verwachten.


© Horloge.info door Mylène Koppyn