Wisselsysteem Oxygen trendy en kleurrijk

Het Franse horlogemerk Oxygen is het afgelopen jaar ontzettend populair geworden in Nederland. De stoere modellen met de trendy NATO-band zijn prettig geprijsd, en daar houden wij Nederlanders van. Dankzij het gemakkelijke Exchange-concept van Oxygen is het ook mogelijk om je horloge in een handomdraai een heel andere look te geven doordat het bandje eenvoudig wisselbaar is.

Oxygen-Admiral Diver44-blauwrode-nato-band-euro 139

Het merk werd al in de jaren 50 opgericht, maar werd in 2003 nieuw leven werd ingeblazen door Eric d’Hauteville, die o.a. bij Christian Dior werkte en met zijn eigen bedrijf Citime horloges ontwikkelde voor Zadig & Voltaire, Pal Zileri en Louis Vuitton. Oxygen laat zich duidelijk inspireren door de ‘grote’ horlogemerken en brengt vooral duikersmodellen en andere sporthorloges met een licht retro- of vintage uiterlijk. Er is een grote diversiteit aan banden, lunettes en uurwerken – van een drie-wijzerig quartz-uurwerk tot een GMT-quartz van Myota.

Oxygen-Moby-Dick-bruin-leer euro 149De uitgebreide collectie banden is kleurrijk, met uni en gestreepte bandjes. Het nylon NATO-bandje kan ook simpel door een Italiaans lederen horlogebandje worden vervangen dat uiteraard door de dubbele NATO-bevestiging op de kast past. De anti-allergische bandjes zijn wasbaar (natuurlijk geldt dit niet voor de leren banden), sneldrogend en ze kunnen tegen een stootje. Niet voor niets worden ze NATO-banden genoemd.

Oxygen-Diver-Amsterdam oranjezwart euro 139
Prijs Oxygen Admiral Diver 44 met blauw/rode NATOband € 139, Moby Dick Diver 44 met bruine band € 149, Diver 40 Amsterdam met oranje/zwarte NATO-band en zwarte lunette € 139 en de koffer met een limited edition van de Moby Dick 40, met NATO banden in zwart, grijs, oranje/wit, zwart, oranje,kaki en rood, quartz uurwerk en datum: € 253 (niet in Nederland te koop).

Kijk voor meer informatie op www.oxygen-watch.nl