U-Boat skeletteert Chimera horloge

U-Boat presenteert de Chimera 46 Skeleton. In tegenstelling tot het ‘standaard’ model is bij dit horloge de wijzerplaat weggelaten en het uurwerk volledig geskeletteerd, zodat vooral de binnenkant van het horloge de aandacht trekt.

U-Boat-Chimera 46 SS Skeleton 8028BOX

U-Boat’s oprichter Italo Fontana ontdeed de Chimera 46 SS van zijn wijzerplaat zodat het volledig gedecoreerde automatisch mechanische uurwerk zowel door de voor- als de achterzijde zichtbaar is. De iconische Chimera kast (46 millimeter) is vervaardigd uit zwartgemaakt AISI 316 staal, waardoor het geheel een industrieel tintje krijgt. De bezel, de kast zelf en het kastdeksel worden samengehouden door geschroefde pinnen.

U-Boat-Chimera 46 SS Skeleton8028Onder het saffierglas tikt het geskeletteerde en gedecoreerde U-77 Valjoux Top Soigne chonograafuurwerk, dat door U-Boat zelf is aangepast en gepersonaliseerd met zwarte schroeven. Dit uurwerk wordt speciaal gebruikt voor de limited editions. De nieuwste U-Boat heeft een speciaal beschermde drukknop om de binnenkroon naar buiten te laten komen waarmee de datum en tijd kunnen worden aangepast. De U-Boat Chimera 46 Skeleton komt met een zwart leren band en in een oplage van 88 stuks. Prijs: € 9.900,-

Voor meer informatie: www.u-boatwatch.nl