Tweedehands MB&F te koop! Bij MB&F!

Heel gecompliceerd, 100% gecontroleerd, doos en papieren

MB&F Moonmachine Ti

Stel je toch eens voor. Je bent een verwoed horlogeverzamelaar maar dat ene stuk, die ene gelimiteerde avant-gardistische creatie van MB&F wist net te ontsnappen. En omdat de creaties van Max Büssser en zijn vriendjes in slechts minuscule oplages gemaakt worden, is de kans op een herkansing te verwaarlozen. Tot nu, want MB&F biedt hulp. Tweedehands MB&F te koop! Bij MB&F!

MB&F-machines die niet langer op de markt beschikbaar zijn, houden hardcore liefhebbers van nouvelle horlogerie ’s nachts wakker. Dat wilden Max Büsser en consorten niet op hun geweten hebben en dus zijn ze begonnen met het verzamelen en aanbieden van gecertificeerde tweedehands MB&F-creaties. Op een speciaal gedeelte van de website zijn uitzonderlijke tweedehands MB&F-uurwerken te zien die tot voor kort onvindbaar leken. Het gedeelte van de site ging vorige week live met een zorgvuldig samengestelde selectie van limited editions en de eerste horloges zijn al verkocht.

De MB&F LM1 Xia Hang is al verkocht...

De MB&F LM1 Xia Hang is al verkocht…

Verleiding

Het idee achter de verkoop van pr-owned horloges is dat een sterk merk een merk is met een sterke tweedehandsmarkt. De marktontwikkelingen rondom gevestigde merken als Rolex, Patek Philippe, en ook A. Lange & Söhne bevestigen dat. Goede veilingprijzen bijvoorbeeld zorgen voor een sterk beeld van het merk en dat resulteert weer in verkoop van nieuwe horloges. En MB&F is niet de enige die zich richt op tweedehands. Ook horlogehuizen als Audemars Piguet en H. Moser & Cie. hebben plannen om via hun eigen platform pre-owned horloges te gaan verkopen. Voor verzamelaars die op zoek zijn naar een MB&F-machine die is uitverkocht voor een concurrerende prijs, zijn er vele verleidingen op de tweedehandsmarkt. Er zijn honderden handelaren in gebruikte horloges, maar welke precies betrouwbaar zijn, blijft een lastige kwestie. Veel vragen blijven onbeantwoord. Is het horloge in goede staat? Wordt dit gedekt door een betrouwbare garantie? Erger nog, werd het stuk ooit gestolen?

De HM4 Razzle Dazzle staat voor 185.000 CHF op de site

De HM4 Razzle Dazzle staat voor 185.000 CHF op de site

Opknapbeurt

Dat soort vragen beantwoord MB&F het liefst zelf en dus zijn ze zelf in de verkoop van eerder gebruikte Horological Machines gedoken. Met een MB& F gecertificeerd pre-owned horloges zijn verzamelaars verzekerd van een complete service van het uurwerk en een opknapbeurt van de kast die zijn uitgevoerd door MB&F’s eigen horlogemakers in het atelier in Genève. Bovendien is er de garantie dat het stuk 100% legitiem is, in perfecte staat verkeert en daarbovenop komt nog eens een reguliere garantie van 2 jaar.

Gratis verzending

Voor een indruk van het aanbod kun je hier kijken en bedenk dan meteen dat de online aankoop gratis wordt verzonden over de hele wereld.