TAG Heuer Steel Link Men, na dertig jaar nog steeds in shape

De Tag Heuer Link Men is 30 jaar geworden en dat betekent tijd voor een nieuwe, volwassen look. De kast is vergroot naar 41 mm. Met een nieuwe vorm tussen rond en kussenvormig is het model perfect ‘in shape’, en omdat je je jeugd nu eenmaal niet vergeet bleef de iconische armband met zijn S-vormige elementen bestaan. TAG Heuer_LINK MEN_SILVER DIAL (3)

Na de succesvolle toevoeging in de Tag Heuer collective van het Link dameshorloge, heeft de herenvariant een metamorphose ondergaan. Typend voor het 30 jaar jonge Tag Heuer Link vintage model herenhorloge is de armband die volledig is geïntegreerd in de stalen behuizing, waardoor lugs overbodig zijn. Dit zorgt voor een ergonomisch ontwerp met veel draagcomfort. De afwerking is uitgevoerd in een combinatie van gepolijst en geborsteld staal voor zowel de kast als de armband. Het bezel bestaat uit twee componenten die twee ontwerpen combineren: een kussenvormigebasis en een overlappende ring. Hierdoor onstaan vier subtiele hoeken wat zorgt voor een zachter uiterlijk.  De opgelegde Romeinse indexen zorgen voor een portie mannelijkheid zonder dat het elegante evenwicht verstoord wordt. Lichtgevend material op de indexen en de wijzers zorgt voor een goede afleesbaarheid.

TAG Heuer_LINK MEN_BLACK DIAL (2)TAG Heuer_LINK MEN_BLUE DIAL (1)

De stalen Tag Heuer Link Men wordt aangedreven door het automatisch uurwerk, kaliber 5, deels zichtbaar dankzij een saffieren kastdeksel. De Link voor mannen is verkrijgbaar met drie wijzerplaatvarianten: zwart, verzilverd en blauw sunray. Op de wijzerplaat is de datum op 3 uur geplaatst. Het horloge is waterbestendig tot 100 meter.

Prijs: € 2.595
Meer informative: TagHeuer.com