Tag Heuer Special Edition watch Formula 1 No.33 Max Verstappen 2017

Tag Heuer en ‘sport’ zijn een sinds jaar en dag een onverslaanbaar koppel. Het huis komt regelmatig met special edition horloges gewijd aan atleten of andere sporthelden. Vanaf september komt daar een bijzonder horloge bij. Alleen voor de Nederlandse markt, in de kleuren rood, wit, blauw, en ter ere van Max Verstappen; de Tag Heuer Special Edition watch Formula 1 No.33 Max Verstappen.TAGHeuer_Formula1_MaxVerstappen_Special Edition (1)

TAGHeuer_ Max Verstappen & Jeand Doest (5)

Max Verstappen en Jeand Doest

De TAG Heuer Formule 1 No.33 Max Verstappen 2017 Special Edition heeft een blauwe aluminium kast met tachymeter schaal en een speciaal gemarkeerde rode ruimte op de wijzerplaat met opschrift ‘33’. Een getal met betekenis voor Verstappen. Andere details van het horloge zijn onder meer een rode geperforeerde rubberen band en de tekst ‘TAG Heuer Formule 1 No.33 Max Verstappen 2017 Special Edition’ plus het getal ’33’ gegraveerd op het kastdeksel. Het horloge komt in een beperkte oplage van 533 stuks wereldwijd, maar zal zoals gezegd, uitsluitend in Nederland verkocht worden. TAGHeuer_Max Verstappen and his new Special Edition (5)

Tijdens de lancering van het horloge werd Max Verstappen uitgedaagd om, in de geest van de Tag Heuer slogan ‘Don’t Crack Under Pressure’ een potje te voetballen tegen de twee keer wereldkampioen Panna (voetbalterm waarbij de speler de bal tussen de benen van de tegenstander door poort.) Jeand Doest en voormalig Nederlandse prof voetballer Regi Blinker.

TAGHeuer_Formula1_MaxVerstappen_Special Edition (3)

Het nummer 33 is op speciaal verzoek van Max aan het horloge toegevoegd en wel op de 33e minuut, rood gemerkt in de minutenring. Nummer 33 was Max’s eerste startnummer toen hij op 8-jarige leeftijd begon met karten en het is ook zijn startnummer bij Red Bull Racing Formula One. De ‘33’ staat voor continuïteit en heeft een special betekenis voor Max. Om deze reden vroeg Verstappen om 533 stuks van de special editie te produceren.  Het horloge, geleverd op een rode rubber band met stalen pin-gesp wordt aangedreven door een quartz uurwerk, heeft een 43 mm stalen kast en een geblauwde aluminium bezel met tachymeterschaal. Op de wijzerplaat is de secondewijzer op 3 uur geplaats, de 1/10 teller op 6 uur en de minutenteller op 9 uur. De waterbestendigheid van chronograaf is 200 meter.

Prijs: € 1.350
Meer informatie: Tagheuer.com