Rado True Thinline, kanjer van een lichtgewicht

Een wit voorwerp weerkaatst bijna al het licht dat erop valt. Strikt genomen is wat we als wit waarnemen licht en geen kleur. Daarmee is wit voor de slanke, less-is more Rado True Thinline misschien wel de meest perfecte uitvoering.Rado-True-Thinline-detail

De Rado True Thinline horlogecollectie staat bekend om een ??super slank profiel, dat wordt gecombineerd met een strak, krasbestendige hightech keramische constructie. De witte Rado True Thinline is slechts 4,9 mm hoog. De kast en band zijn van hetzelfde materiaal wat een opvallend effect van rust geeft. Of een rustig design dat opvalt… Het is maar net hoe je het wilt zien. Rado heeft met zijn typerende Rado Design al ruimt 30 international design awards in de wacht gesleept, waaronder de Duitse 2012 Red Dot en de 2011 USA Good Desing Award.  Design is zowel de  hoeksteen als het  DNA van het label.

Rado True Thinline wit

De Rado True Thinline wit is er in een uitvoering met centraal geplaatste wijzers plus het Rado logo in blauw (ref. 01.140.0957.3.002) , en in zilverkleur (ref.01.140.0957.3.001). De blauwe uitvoering heeft slanke Romeinse indexen in zilverkleur, het andere exemplaar is soberder en doet het zonder indexen. Beide modellen hebben een zongestraalde wijzerplaat die, net als wit zelf het licht prachtig weerkaatst.Rado-True-Thinline-zijDe horloges zijn zo dun vanwege een uurwerk dat slechts 1 mm ‘dik’ is. Je kunt je voorstellen dat met een dergelijke afmeting de True Thinline het dunste high-tech keramische horloge van Rado is, dat bovendien zo goed als gewichtloos om de pols draagt. Een minimaal design van high-tech materiaal, slankheid en soberheid zorgen in dit geval toch voor een kanjer van een lichtgewicht.

Prijs: € 2.050
Meer informatie: Rado.com