Limited edition dameshorloge: Jaeger-LeCoultre’s Venitiaanse Rendez-Vous Sonatina

Jaeger-LeCoultre Fabricage is al meer dan 12 jaar partner van het Venetiaanse Film Festival. Speciaal voor dit evenement werden drie limited edition horloges gelanceerd met artistieke in een ontmoeting van elementen die je voorstelt bij Venetië: een explosie van kleur, mystieke en romantiek.

Sinds de lancering in 2012 is de Rendez-Vous collectie altijd geassocieerd met de filmwereld. De drie dameshorloges die uit de Rendez-Vous Sonatina lijn geven, elk in een gelimiteerd oplage van slechts 8 stuks, drie verschillende fasen uit de wereld van de romantische film weer: verleiding, romantiek en liefde.

Lens Position: 1414

De dromerige Gouden Rendez-Vous Sonatina Large heeft een akoestishe timer. Met behulp van de kroon op 2 uur kan de tijd, weergegeven als een ster, worden ingesteld die je waarschuwt wanneer het tijd is je klaar te maken voor de volgende (liefst romantische) afspraak. Deze Rendez-Vous functie is aangevuld met een andere complicatie, de dag / nacht indicatie. Geplaatst op 6 uur in een romantische bloemen setting die op de wijzerplaat is geschilderd, veranderen de zon en de maan langzaam van plaats. Deze complicaties worden aangedreven door het automatische Jaeger-LeCoultre 735 kaliber. Dit uit 295, met de hand vervaardigde en geassembleerde uurwerk heeft een hartslag van 28.800 tikken per uur en genereert daarmee een gangreserve van 40 uur.

Lens Position: 1751

De 24 horloges zijn vormgegeven in de vakkundige handen van de Jaeger-LeCoultre Métiers ambachtslieden die drie ambachtelijke technieken hebben gebruikt voor het design. De parelmoer wijzerplaat is met de hand versierd met een guillochemotief. Daarna werd, en dat is voor het eerst in de serie, een miniatuurschildering op het paarlemoer aangebracht. Uiteraard is dit handmatig gedaan. Het resultaat is een zeer subtiel, gedetailleerd effect.

Lens Position: 1414

De bezels van 38,3 mm rosé gouden horloges werden versierd met briljant geslepen diamanten. Om de decoratie van de limited edtion nog verder te verfijnen zijn er ook diamanten in de zijkant van de kast geplaatst.

Referenatie:
Rendez-Vous Sonatina Séduction Q359 24 P1
Rendez-Vous Sonatina Romantiek Q359 24 T1
??Rendez-Vous Sonatina Amour Q359 24 C1

Prijzen op aanvraag.
Meer informatie: Jaeger-lecoultre.com