TAG Heuers sportieve Fromula 1 Cristiano Ronaldo horloge

TAG Heuer FORMULA1 Ronaldo horloge

TAG Heuer betoont eer aan de nu al legendarische voetballer Cristiano Ronaldo, drievoudig winnaar van de Gouden Bal. De man die niet eens meer bij naam genoemd hoeft te worden, maar slechts initialen en een nummer: CR7. De TAG Heuer Formula 1 Cristiano Ronaldo is uiteraard een sportief horloge, en uiteraard in het groen, want gras is groen.

TAGHeuer_FORMULA1_Cristiano_Ronaldo_horloge De CR7 chronograaf van TAG Heuer combineert een felgroene binnenbezel met groene accenten op de wijzerplaat, de wijzers en in de band. Deze steken mooi af tegen het mat zwart van de kast en de wijzerplaat, de laatste met schaakbordmotief. De NATO band is geinspireerd op de militaire nylon horlogebanden ten tijden van de Tweede Wereldoorlog en past rond elke pols. De zwarte stalen kast (42 millimeter) en bezel zijn bewerkt met een laag titanium carbide, de bezel toont de tachymeter van de chronograaf.

TAGHeuer_FORMULA1_Cristiano_Ronaldo_horlogeHet kastdeksel van de TAG Heuer Formula 1 CR7 is gegraveerd met een voetbal en de magische combinatie ‘CR7’. De nieuwste TAG Heuer loopt op een quartz uurwerk dat naast de chronograaffuncties ook de datum aanduidt. Het uurwerk is waterdicht tot 200 meter. Het Formula 1 Cristiano Rondaldo horloge komt in een genummerde en gelimiteerde oplage. Prijs: € 1.400,-

Kijk voor meer informatie op www.tagheuer.com