Maurice Lacroix maakt het makkelijk met de Eliros Chronographe

Maurice Lacroix Eliros Chronograph horloge

Het leven is al gecompliceerd genoeg en daarom maakte Maurice Lacroix een zo gestileerd mogelijke chronograaf. Geen toeters en bellen voor de vernieuwde Eliros Chronographe, maar strakke lijnen en duidelijke afleesbaarheid. En een retro-randje, want dat mag natuurlijk altijd. Zo kan alle aandacht naar datgene dat echt telt in het leven.

Maurice Lacroix Eliros Chronograph horlogeDe slanke, ronde kast van de Eliros Chronographe van Maurice Lacroix is vervaardigd uit staal en meet 40 millimeter in diameter. Op de wijzerplaat zijn de uren en minuten, centrale secondewijzer, de chronograaftellers en een groot datumvenster te zien. De uurindexen zijn subtiel gehouden.

Maurice Lacroix Eliros Chronograph horlogeDe wijzerplaat van de Eliros Chronographe is voorzien van een zonnestraalmotief en komt in vijf variaties: blauw, zwart goud met zilverkleurige- of gouden wijzers, zilver en zwart. Een zesde optie is een witgelakte wijzerplaat.

Maurice Lacroix Eliros Chronograph horloge

Het horloge komt met een fijne Milanese band in staal of met een kalfsleren band die past bij de kleur van de wijzerplaat: zwart of blauw. Het logo van het horlogehuis, de letter ‘M’, is verwerkt in de leren band. Binnenin de Eliros Chronograph van Maurice Lacroix werkt een quartz uurwerk. Prijs: € 695,- met leren band, € 795 met stalen band

Voor meer informatie kijk op www.mauricelacroix.com